Perşembe, Nisan 18, 2024

Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition Bundle Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft bugün Halo Infinite oyununun 8 Aralık’ta piyasaya sürüleceğini resmi olarak doğruladı. Duyuru ile birlikte Microsoft, Halo’nun 20. yıldönümünü kutlamak için iki sınırlı sayıda donanım parçasını ortaya çıkardı. Oyunseverlere hitap eden tasarımıyla görenleri büyüleyen özel seri yalnızca sınırlı sayıda mevcut.

Xbox Series X – Halo Infinite Limited Edition Bundle

Özel seriye ait Xbox Series X için uygulanan tasarım, geniş Halo evreninden ilhamını aldı ve iridyum altınını vurgulayan koyu metalik panellerle kaplı. Zırhın üzerinde, Zeta Halo’nun yüzeyinden konsolun üst kısmına ve fana uzanan özel bir yıldız deseni de bulunuyor. Yıldızların altında, üst havalandırma Cortana temalı mavi renk ile vurgulanıyor. Üstüne üstlük konsol, özel Halo temalı seslerle açılıp kapanıyor. Pakete dahil olan kontrolör, önde uyumlu bir tasarıma, arkada iridyum altın 20 yıllık işarete ve tüm oyun tarzlarına uyum sağlamak için yan ve arka tutma yerlerine sahip.

Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2

Master Chief’in ikonik zırhından ilham alan özel tasarıma sahip olan bu kontrolör, savaşta aşınmış, iridyum altın D-pad’li mat metalik yeşil renge sahip ve değiştirilebilir bileşenlerden oluşan bir cephanelik ve arma ile süslenmiş özel bir taşıma çantasıyla birlikte geliyor. ikonik UNSC amblemi. Kontrol cihazınızı kullanmadığınızda, lazer teknolojisi ile oyulmuş şarj istasyonunda veya özel şarj kablosuyla şarj edebilirsiniz.

Bu sınırlı sayıda donanım ailesi 15 Kasım tarihinde satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler