Çarşamba, Nisan 24, 2024

Xbox Series X, Haziran Ayına Kadar Stok Sıkıntısı Çekecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lansmandan bu yana, çoğu kişi için yeni nesil bir konsolu elde etmek zor oldu. Geçen yılın sonlarına doğru, stok sıkıntısının muhtemelen 2021’in başlarında devam edeceğine dair bazı söylentiler bulunuyordu. Ancak, devam eden stok sorunu Microsoft’un yılın ilerleyen zamanlarına kadar talebi karşılayamayacağını gösteriyor.

xbox series x haziran ayina kadar stok sikintisi cekecek 1

The New York Times ile konuşan Microsoft’un yatırımcı ilişkileri başkanı Mike Spencer, Xbox Series X/S konsollarının tedarik durumlarını ele aldı. Röportaj sırasında Spencer, şirketin 2020 yılının dördüncü çeyreğinde ürettiği her Xbox birimini sattığını açıkladı. Ne yazık ki, Xbox tedarik sorunu Haziran ayına kadar devam ediyor.

xbox series x haziran ayina kadar stok sikintisi cekecek 2

Bir haber kuruluşunun işaret ettiği gibi, hem Xbox Series X/S hem de PlayStation 5’e güç veren yongaların arkasındaki şirket olan AMD, arz sıkıntısının 2021’in sonlarına kadar devam edeceği konusunda uyarıda bulunuyor. AMD CEO’su Lisa Su, geçtiğimiz günlerde yatırımcılara yılın ilk yarısı boyunca tedarik zincirinde bir miktar sıkışıklık olacağını söyledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler