Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13 Bir Kez Daha Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

İsmi hala netlik kazanmayan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi Xiaomi 13 için zaman daraldı. Telefonun duyurusunun Aralık ayının başında yapılacağı söyleniyor. Duyuruyla beraber yeni akıllı telefon için her detay ortaya çıkmış olacak.

Tabii ki tanıtıma kadar da sızıntılar devam edecektir. En son sızıntı ise biraz şaşkınlık yarattı. Çünkü bu sızıntıyla beraber telefon için beklenen tasarım değişti.

Xiaomi 13 Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni sızıntı bilindik bir merkezden Weibo’dan ortaya çıktı. Telefon için paylaşılan görsellere göre seride daha düz bir tasarım yapısı olacak.

Telefonun kanarlarında ve arka kısmında düz yapı karşımıza çıkacak ve bu şekilde iPhone modellerine daha yakın bir akıllı telefon serisi ile karşılaşmış olacağız.

Kaçırmayın: MIUI 14 Alacak İlk Telefonlar 

Eski modellerden farklı olarak kamera modül kısmında da değişim karşımıza çıkacak. Bu kısımda kare şeklinde bir kamera alanı ve büyüklü küçüklü 3 sensör göreceğiz. Yine Leica logosunun da yerini koruyacağını belirtelim.

Xiaomi 13 Xiaomi 13

Arka kapak tasarımında renk seçiminde de farklı bir yapı olacağı çok net. Sızan modeller özel modeller mi bilemiyorum ama sanki arka kapakta bir kaplama varmış gibi duruyor. Bir kahverengi bir de mavi seçeneği var ve iki seçenek için de sanki deri kaplama gibi bir malzeme kullanılmış.

Ön kısmın görselleri yok ama ön kısımda da delikli çentikli ekran kullanacağı üzerinde durulan Xiaomi 13 serisinin, Pro versiyonda farklı bir tasarım detayı verip vermeyeceği de Aralık ayı tanıtımında ortaya çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler