Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13 Pro için İlk Görsel Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 14 serisi için rakip olarak göreceğimiz yeni Xiaomi amiral gemisi Xiaomi 13 Pro için sızıntılar artmaya başladı.

Telefonun teknik donanımının nasıl olacağı bir yana, yeni modele ait olduğu iddia edilen ilk görsel de ortaya çıktı.

Eğer sızıntıları doğru kabul edecek olursak, artık Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli hakkında çok daha fazla şey biliyoruz diyebiliriz.

Xiaomi 13 Pro, Tanıdık Bir Tasarımla Gelecek

Yayınlanan görsel telefonun arka kapak tasarımını göstermiyor. Sadece ön tasarım konusunda bilgiler veriyor. Şöyle detaylı incelediğimiz zaman da tasarımın çok farklı olmayacağını anlıyoruz.

Hafif kavisli ekran yapısının devam ettirileceği net olarak gözüküyor. Üst kısımda yeni iPhone modellerinde gördüğümüz gibi dinamik çentik alanına benzer bir alan bekliyorduk ama görünen o ki yine standart ekran üzeri kamera tasarımı kullanılacak.

Görüntüde telefonun teknik özelliklerine ilişkin de bilgiler var. Buna göre Xiaomi 13 Pro modelinin beklendiği gibi 12 GB RAM ile beraber geleceğini anlıyoruz. MIUI 14 kullandığı gözüken modelde işlemci kısmında ise Snapdragon 8 Gen 2 serisi amiral gemisi işlemcisi yer alacak.

Xiaomi 13 Pro

Henüz bu işlemci için detayları da bilmiyoruz ama şu var ki 3 GHz saat hızlarının sunulacağı iddiaları var.

Android 13 ile çıkacak olan cihazın resmi tanıtımı ne zaman olacak net değil ancak bundan sonraki aşamada benzeri sızıntılar da gelecektir. Telefon ortaya çıktı bir kere. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler