Salı, Ekim 22, 2024

Xiaomi 14 Lite Geliyor! Fiyatı Nasıl Olur?

Xiaomi 14 serisi resmen ülkemizde de satışlara başladı. Tabii ki serinin henüz ilk modellerini ülkemizde gördük. Zaten markanın da seriye devam edeceği düşünülüyor. Bugün bu konuda ilk resmi ipucu da geldi desek yeridir. Zira Xiaomi 14 Lite adıyla geleceği söylenen cihazın model numarası sızdırıldı ve cihazın onaylandığı ortaya çıktı.

Xiaomi 14 Lite Nasıl Özellikler Sunacak?

BIS sertifika sitesinde ortaya çıkan bilgilere göre yeni akıllı telefon “24053PY09I” model numarasına sahip olacak. Daha önce de benzer model numarasında yeni Lite serisinin gelebileceği konusunda iddialar ortaya atılmıştı.

BIS üzerinden ortaya çıkan sertifikada bir bağlamda bu iddiaları doğrulamış oldu desek yeridir. Telefon için hala resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da bu sızıntıdan sonra telefonda yer alması beklenen teknik özellikler için de bir liste sızdı.

Buna göre yeni akıllı telefonda kavisli bir OLED ekran bulunacak. 1.5K çözünürlük değerine sahip olacak olan yeni OLED ekran, 120 Hz yenileme hızı sunacak ve oyun severleri de tatmin edecek.

BENZER:  Oyuncular için Özel Telefon: ASUS ROG Phone 8 Tanıtıldı!

Xiaomi 14 Lite

Cihazın işlemci kısmında ise Snapdragon 7 Gen 3 serisi işlemcileri barındırması bekleniyor. Biraz daha orta segment geçiş işlemcisi olarak gösterebileceğimiz seri, amiral gemisi modelleri aratmayacak performanslar gösterebilir.

Leica imzalı 50 MP değerinde ana arka kameranın bulunacağı ve buna 2 kameranın eşlik edeceği söylenen Xiaomi 14 Lite akıllı telefonuyla ilgili ortaya atılan son iddia batarya kapasitesi konusunda.

Buna göre yeni akıllı telefonda 90W hızlı şarjı destekleyecek olan 5000 mAh değerinde batarya kullanılacak. Batarya konusunda da bir Lite modeline göre iddialı seri görmüş olacağız.

Tüm bu özellikler bir yana tabii ki en çok merak edilen şey fiyat. Lite serileri genelde fiyat performans modelleri oluyor. Bu sene de bu değişmeyecek. Yine fiyat performans serisi bir akıllı telefon bekliyoruz. Şu an fiyat konusunda net bilgi veremiyor olsak da beklentimiz rakip Samsung telefonların altında kalacak bir fiyatla geleceği.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler