Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 14 Ultra Fiyatı ile Can Yakacak Gibi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin en iyi telefonu nedir diye sorsalar bugün itibariyle vereceğimiz cevap Xiaomi 14 Ultra olur. Henüz telefonu görmedik evet ama sadece sızıntılar ve Xiaomi cephesinden verilen ipuçları bile, ne kadar iddialı bir model geleceğini ortaya koydu. Zaten Ultra serisi marka için de en üst noktada konumlandırılan bir seri.

25 Şubat’ta resmen tanıtılması beklenen telefonun haberimize konuk olmasının nedeni ise gücü ya da markanın en iyi telefonu olması değil. Yeni seriyi tanıtılmadan önce haberimize taşıyan şey fiyatı.

Xiaomi 14 Ultra Fiyatı Nasıl Olacak?

Avrupa’da da satışa çıkacak olan akıllı telefonun sağlam kaynaklardan sızan bilgilere göre 1.099 Euro başlangıç fiyatı olacak.

Telefonun en üst versiyonu olarak gelmesi beklenen 16 GB RAM’li model ise 1.499 Euro başlangıç fiyatı sunacak. Bu modelde depolama alanının attırılması durumunda fiyatın biraz daha yükselmesini bekleyebiliriz.

Zaten bu seri pahalı bir seri. Xiaomi 13 Ultra modelleri için de aynı fiyatları konuşmuştuk. İddialar doğru çıkmış ve telefon benzer fiyatlardan gelmişti. Yine yüksek ama yine benzer fiyatlar görüyoruz. Tanıtımdan sonra net bilgileri almış olacağız.

Xiaomi 14 Ultra

Beklediğimiz Özellikleri Neler?

Fiyattan söz etmişken Xiaomi 14 Ultra için beklenen özelliklerden de söz etmesek olmaz. Snapdragon 8 Gen 3 serisi amiral gemisi işlemci, 6,73 inçlik OLED 2K ekran ve 120 Hz yenileme hızı telefonun en çok dikkat çeken kısımları olacak.

Bunun dışında yeni modelde 50 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş kamera, OIS destekli iki adet 50 MP telefoto kamerasının sunulması bekleniyor. Modelin ana odak noktası kamera kalitesi olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler