Cuma, Ekim 18, 2024

Xiaomi 15 Pro Özellikleri Tüm Detaylarıyla Gözüktü

Xiaomi’nin amiral gemisi serisi güncelleniyor. Markanın bir sonraki amiral gemisi serisi akıllı telefonu Xiaomi 15 Pro modeli olacak. Özellikle kamerasının dikkat çekeceğini düşündüğümüz akıllı telefon için teknik özellikler de sızmış durumda.

Bu özelliklere bakacak olursak yeni seri beklediğimize değecek bir seri olacak. Daha fazla uzatmadan teknik özellikler için neler beklediğimiz konusuna geçelim.

Xiaomi 15 Pro ile Dev Bir Batarya Gelecek

Sızan raporlar yeni nesil akıllı telefonun son seri amiral gemisi işlemcilerle çalışacağını gösteriyor. Yani modelde Snapdragon 8 Gen 4 serisi işlemciler olacak. Yani bu demek oluyor ki yeni amiral gemisi işlemciyi kullanan ilk akıllı telefonlardan birisi Xiaomi 15 Pro olarak karşımıza çıkacak.

Gelelim diğer özelliklere. İşlemcisi güçlü olacak akıllı telefon 6.73 inçlik bir ekran boyutunda 2K çözünürlük değeri ve 120 Hz tazeleme hızı sunacak. Panel kısmında yine AMOLED panelden yana kullanım yapılacak.

BENZER:  Vivo T3 Pro Teknik Özellikleri ve Tasarımı Sızdı

Xiaomi 15 Pro

50 MP ana kamera ve 90W hızlı şarj dikkat çeken diğer özellikler olurken, serinin bataryası ise 6000 mAh değerinde olacak. Mevcut olan batarya değerine bakacak olursak telefon, batarya konusunda en yüksek kapasiteye sahip modellerden biri olarak karşımıza çıkacak.

Hala 3000-4000 mAh değerinde bataryalara sahip olan akıllı telefonların olduğunu düşünecek olursak, batarya kapasitesi epey bir iddialı olacak diyebiliriz.

Telefonun çıkış tarihi ve fiyat aralığının ne olacağı konusunda ise net bilgileri elde etmiş değiliz. Bunlar için de yeni sızıntıları bekleyeceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler