Salı, Eylül 10, 2024

Xiaomi 15 Ultra Yine Dev Kamera ile Geliyor

Xiaomi 15 Ultra, dev kamera alanı, yüksek performanslı amiral gemisi işlemcisi ve geniş batarya kapasitesiyle ortaya çıktı.

Paylaş

Xiaomi 15 ailesinde yer alacak olan Ultra versiyonu artık netlik kazanmaya başlıyor. Resmi tanıtıma az bir zaman kala yeni bir özelliği daha gün yüzüne çıkıyor.

Xiaomi 15 Ultra Ozellikleri - PC Hocası

Xiaomi 15 ve Pro modellerinin detaylarını sizlere aktarmıştık. Üç farklı model ile raflarda yerini alacak alan serinin Ultra modeli ile ilgili yeni detaylar mevcut.

Xiaomi 15 Ultra Özellikleri Nasıl Olacak?

İddialardan ve raporlardan ilerleyecek olursak modelde, 2K çözünürlüğe sahip çift katmanlı OLED bir ekran bizleri karşılayacak.

Telefon gücünü, geçtiğimiz günlerde Geekbench testinde zirveye oturan Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden alacak.

Amiral gemisi Ultra modeli, kamera tarafında 200 megapiksellik telefoto kamera ile dikkat çekecek. Kamera alanı diğer Ultra modellerinde olduğu gibi oldukça geniş olacak.

BENZER:  HMD Pulse ve Pulse+ Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi 15 Ultra Ozellikleri 2 - PC Hocası

Diğer kameralar kısmında, 50 megapiksel ana, 50 megapiksellik ultra geniş açı kamerası ve 7X değerinde 50 megapiksellik periskop kamerası göreceğiz.

24 GB bellek kapasitesine sahip olacak olan Ultra, 6000mAh’lik batarya ile geleceği söyleniyor.

Ek bir özellik olarak telefonda, diğer modellerde bulunacak olan ultrasonic parmak izini göreceğiz.

Xiaomi 15 Ultra ile ilgili sızıntıları ve iddiaları beraber inceledik. Amiral gemisi kategorisinde ilk sıralara sahip olacak olan 15 serisi, 2024 Ekim ayında teknoloji dünyasının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tanıtımının gerçekleşmesine az bir süre kalan seri için bilinenler bunlar.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler