Salı, Nisan 23, 2024

Xiaomi CC9e Geekbench Testinde Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yarın düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacak olan yeni akıllı telefonu Xiaomi CC9e, bugün performans testinde ortaya çıktı. Geekbench testi sonucu cihazın 6GB RAM kapasitesine ve Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerinde çalıştığı görülüyor.

Geekbench testinde Xiaomi MI CC 9e adı ile kendine bu yeni modelin aldığı sonuçlarına bakıldığında ise tekli çekirdek testinde 1323, çoklu çekirdek testinde ise 4905 puan almayı başardığı görülüyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde Sony IMX582 sensörüne sahip ana kamera, 8MP çözünürlükte ikincil kamera ve 5MP derinlik algılama sensörünün eşlik edeceği akıllı telefonun ön kısmında ise 32MP çözünürlüğe sahip bir adet kamera bulunacak.

Tek ve çok çekirdek testinin sonucuna bakacak olursak, Xiaomi Mi CC9e gücünü Snapdragon 632 veya Snapdragon 655 yonga setlerinden biri alacak gibi duruyor. Bunların sadece tahmin olduğunu söylemekte fayda var. Cihazın hangi yonga setine sahip olacağını yarın anlayacağız.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi yarın düzenlenecek etkinlik ile tanıtılacak olan akıllı telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını gerçekleşecek olan lansman ile beraber artık net olarak öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler