Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear Versiyon Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlar için sunulan özel versiyonlara alıştık. Ana seriden farklı olarak, yeni bir ortaklık ya da yeni bir atılım sonucunda özel seri modeller tanıtılabiliyor. Bu duruma son örnek Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear akıllı telefonları oldu.

Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear Özel Serisi

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan LINE Messenger ile Xiaomi ortaklığı sonucunda tanıtılan özel seri akıllı telefonlar, bir nevi Xiaomi Mi 9 SE modelinin süslenmiş versiyonu. Cihazın arka kapak kısmında Brown Bear figürünün yer aldığını görüyoruz.

Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear

Bunun dışında telefonun tüm tema düzeni de yine Brown Bear üzerine kurulmuş gibi gözüküyor. Arayüz kısmında da kasa kısmında da aynı şekilde özelleştirmeleri görüyorsunuz. Tema ve telefonun özel tasarımı dışında, teknik kısmında ise bir fark söz konusu değil.

Yine Snapdragon 712 işlemcilerinin kullanıldığı bir akıllı telefon modeli görüyoruz. 6 GB RAM belleklerin eşlik ettiği telefonda, Super AMOLED ekran ve 5.97 inçlik çentikli ekran tasarımı da değişmiyor. Çözünürlük kısmında ise yine 1080 X 2340 piksel değerinin sunulduğunu görüyoruz. Bu kısımlarda da herhangi bir değişiklik yok.

Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear

Geri kalan özelliklerin ana seriden hiçbir farkı yok. Sadece bu modelin kutu içeriğinin de farklı olduğunu aktaralım. Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear kutudan özel seri 10000 mAh değerinde bir powerbank, Brown Bear kılıfı ve çıkartmalarıyla beraber çıkıyor.

Xiaomi Mi 9 SE Brown Bear

Bunun dışında teknik kısımda bir değişiklik beklemeyin. Unutmadan özel serinin satışlarının başladığını ve fiyat kısmında da 370 dolar gibi bir rakama yer verildiğini de belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler