Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi Mi 9’un Tasarımı Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi severler tarafından uzun süredir beklenen Mi 9 modelinin tasarımı ortaya çıktı.

Xiaomi başkan yardımcısı Wang Xing, soayal medya hesabında Xiaomi Mi 9’a ait 3 adet fotoğraf paylaştı. Çift katmanlı nano kaplama birlikte oldukça şık görünen cihazın arka tarafında 3 adet kamera bulunuyor. Böylece Mi 9’da 3 kamera olacağı bu fotoğraf ile kesinleşmiş oldu.

Xiaomi Mi 9’un Teknik Özellikleri

Xiaomi Mi 9 hakkında ortaya çıkan söylentilere göre cihazda Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 855 Yonga seti bulunacak. 6 GB ve 8 GB Bellek seçeneği ile birlikte gelecek olan telefonda ayrıca 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçeneği bulunacak.

Xiaomi Mi 9un Tasarımı Ortaya Çıktı 2 PCH

Cihazda 6.4 inç boyutunda oldukça büyük bir ekran bulunacak. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu birlikte ekran üzerinden parmak izi ile Kilit açılabilecek. Cihazda bulunacak 3500 mAh değerinde Batarya ile birlikte iyi bir şarj performansı sunması bekleniyor.

Cihazın arka tarafında üç adet kamera bulunuyor. Birinci kamersı 48 MP olacak olan telefonun ikinci kamerası 12 MP çözünürlüğünde olacak. Üçüncü kamera ise üç boyutlu görüntü algılama için kullanılacak. Ön taraftaki kamera ise 24 MP çözünürlüğünde.

Uygun fiyatı ve üstün özellikleriyle oldukça dikkat çeken telefonlardan bir tanesi olan Xiaomi Mi 9, 24 Şubat’da tanıtılacak. Telefonun diğer özellikleri ve fiyatı 24 Şubat’da ortaya çıkacak.

Sizce Xiaomi Mi 9’un fiyatı ne kadar olacak? Fikirlerinizi yorumlarda belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler