Salı, Nisan 23, 2024

Xiaomi Mi A1 ve Mi Band 2 A101’de Satılmaya Başlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yanlış görmediniz. A101, Xiaomi Mi A1 satışına başlıyor. İşte haberin detayları…

Türkiye’de en çok bilinen ve tercih edilen marketlerinden birisi olan A101, Xiaomi ürünlerinin satışına başlıyor. Geçtiğimiz yıl oldukça yüksek satışlara ulaşan Xiaomi’ye artık daha kolay sahip olabileceksiniz. Çinli teknoloji firması Xiaomi, Türkiye pazarına artık marketlerden de girecek.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı cihazlarla kullanıcıların ilgisini çeken Xiaomi yeni cihazlarıyla telefon piyasasını karıştırmaya devam ediyor. Fiyat-performans cihazlarıyla bilinen Xiaomi, Türkiye’de de fiyatı ve performansı nedeniyle oldukça rağbet görmüştü.

xiaomi a101 1

Türkiye’de internet siteleri üzerinden satışını bulabildiğimiz Xiaomi cihazları artık A101’de satılacak. Bildiğiniz üzere son yıllarda BİM ve A101 oldukça enteresan ürünler getirerek müşterileri mağazalarına topluyorlardı.

Apple ürünlerini getirerek iPhone kullanıcılarının gözlerini üzerine çevirten BİM, farklı teknolojik ürünleriyle müşterilerin dikkatini çekmişti. A101 ise uzunca bir süredir telefon bakımından Samsung’un ucuz cihazlarını getiriyordu. 

A101 aldığı kararla artık son yılların en çok satan ve başarılı cihazı olan Xiaomi ürünlerini mağazasında barındırmaya başladı. Bu karar firma açısından çok iyi bir adım olacak. İnternetten alışveriş yapmayı pek bilmeyen kullanıcılar ise A101 üzerinden Xiaomi ürünlerine ulaşacak.

Sadece Xiaomi Mi A1 satmayacak. Bu hafta Xiaomi Mi Band 2‘yi de mağazalarına getiren A101, kullanıcılara son derece başarılı bir akıllı bileklik sunuyor. Yani Xiaomi severleri artık A101’e akın edebillecek. Gelin bu cihazların özelliklerine ve fiyatlarına bakalım..

xiaomi mi a125

Xiaomi Mi A1 A101’de!

Öncelikle Xiaomi Mi A1‘den başlamak gerekirse, A101’e gelen cihaz 64 GB‘lık versiyon. 5.5 inçlik ekranı, Snapdragon 625 işlemcisi, 4 GB Ram’i ve 64 GB depolamasıyla dikkat çeken cihaz 256 GB’a kadar microSD kart desteği sunuyor. 5 megapiksellik ön ve 12 megapiksellik çift arka kamerası sayesinde en güzel anlarınızı kaydedebileceğiniz gibi çift SIM kart desteği ile iki telefona ihtiyaç duymayacaksınız.

3.080 mAh’lik bataryası ile uzun kullanım sunan Mi A1, parmak izi okuyucusunuda üzerinde barındırıyor. Android 8.0 işletim sistemi ile gelen cihazın A101’deki fiyatı 1.149 TL. Son derece uygun fiyatına rağmen yüksek performans sunan Xiaomi Mi A1 kaçmaz. 2 yıl süreli KVK garantisi sayesinde cihazınız güvende kalıyor.

Xiaomi Mi Band 2 A101’de!

A101’de satışa sunulan bir diğer Xiaomi modeli ise Xiaomi Mi Band 2. Bu ürün bir akıllı bileklik. Bu bileklik dijital saat, nabız ölçme, titreşim gibi birçok özelliği sizlere sunuyor. Bu bilekliğin fiyatı ise A101’de 99.95 TL.

Bu iki ürün A101’de 19 Nisan’dan itibaren satılmaya başlandı. Bize soracak olursanız bu fiyatlara bu iki cihaz kaçmaz denilecek nitelikte. Sizce A101’in bu adımı satışlarını nasıl etkileyecek? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler