Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi, Mi CC9 İle Çekilmiş Olan Fotoğrafları Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 2 Temmuz tarihinde düzenleyeceği lansman ile beraber Mi CC9 modelini tanıtacak. Şirket bugün yaptığı fotoğraf paylaşımı ile arka tarafta bulunan üçlü kameranın performansını gözler önüne serdi. Paylaşılan fotoğrafa bakıldığında ise İstanbul’un önemli sembollerinden biri olan Galata Kulesi’nin örnek olarak kullanıldığı dikkat çekiyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 730 yonga setinden alacak olan cihaz, kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu MIUI 10 arayüzü ile beraber çıkacak. 27W hızlı şarj destekli 4.000mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekmesi beklenen Mi CC9’un ön tarafında 32 MP çözünürlükte su damlası adı verilen çentiğin içerisine konumlandırılmış olan selfie kamerası bulunacak.

Akıllı telefonun arka tarafına bakıldığında ise ana kamera olarak 48MP çözünürlüğünde SONY IMX586 sensörü bulunacağı firma tarafından onaylanmıştı. Ayrıca 16MP ve 12MP çözünürlüğünde iki adet kameranın da bu ana kameraya yardımcı olması bekleniyor.

gsmarena 001 1 1

Tanıtımına sadece 1 hafta kalan Xiaomi CC9 hakkında yeni detaylar ve fiyat hakkında yeni bilgiler edinmeyi bekliyoruz. Şirket tarafından paylaşılan yeni bir bilgi olduğu takdirde sizlere aktaracağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler