Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi Mi Mix 3’ün Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi‘nin yeni modeli Mi Mix 3, daha tanıtılmadan özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. İşte Mi Mix 3’ün detayları…

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni bir modelle daha piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatlara yüksek özellikli teknolojik ürünler sunan Xiaomi, yine bir fiyat-performans modeli ile gündeme gelecek.

xiaomi mi mix 3 2

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi Mix 3‘ün özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Cihazın özellikleri oldukça yüksekken, fiyatı muadili olan cihazlara göre oldukça uygun. Aslında elde pek bir bilgi yok ancak yinede bunları size aktarmak istedik. Gelin şimdi Xiaomi’nin yeni modeli Mi Mix 3’ün özelliklerine bakalım.

xiaomi mi mix 3 3

Elde edilen bilgilere göre Xiaomi Mi Mix 3 üzerinde OLED bir ekran taşıyacak. Bu ekranın büyüklüğü bilinmiyor ancak sızdırılan bilgilere göre 2K (2880 x 1440) çözünürlüğünde olacak. Yine bazı modellerde olduğu gibi ekrana gömülü parmak izi sensörü cihazda mevcut olacak.

Söylentilere göre cihaz içerisinde Snapdragon 845 yonga setini barındıracak. Zaten bir amiral gemisinde bu işlemci olmazsa olmazdı. Ram bellek tarafında ise 6GB veya 8GB kullanılması bekleniyor.

xiaomi mi mix 3 1

Cihazın fiyatı ise üstteki resimde görüldüğü gibi 3.899 Yuan. Yani yaklaşık 3.000 Türk Lirası. Elde edilen bilgiler şimdilik bu şekilde. Cihazın 15 Eylül‘de resmi olarak tanıtılması bekleniyor. O zamana kadar elde edilen bilgileri sizinle paylaşacağız. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler