Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Mi Play’in Kutu Açılım Videosu Yayınlandı! Hemde Tanıtımına Bir Gün Kala!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi‘nin yeni uygun fiyatlı modeli Mi Play’in tanıtımına 1 gün kala kutu açılım videosu yayınlandı!

Xiaomi’nin son dönemlerde çok merak edilen modeli Mi Play oldu. Bunda uygun fiyatı ve yüksek özelliklerinin yanında çılgın renklerininde etkisi var. 24 Aralık tarihinde tanıtımı yapılacak olan cihazın kutu açılış videosu şimdiden yayınlandı.

Sadece kutu açılışı değil yarınki etkinlikte yayınlanacak olan slaytın görselleride sızdırıldı. Görsellerin sızdırılmasıyla cihazın özellikleride tamamıyla belli olmuş oldu. Tabi fiyatıda slaytta yer alıyor. Yani bu sızdırma ile cihazın herşeyi gün yüzüne çıkmış oldu. Kutu açılış videosunu izlemek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Şimdi gelin cihazın özelliklerine göz atalım.

xiaomi mi play 2

Xiaomi yeni modeli Mi Play’in konseptine uygun olarak Snapdragon 730 yonga setini kullanmayı uygun görmüş. Performansı en iyi şekilde desteklemek amacıyla 6GB Ram bellek kullanan Xiaomi, cihaza 64GB ve 128GB hafıza yerleştirmiş.

5.84 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak olan Mi Play batarya kısmında ise 3.000 mAh güç saklayabiliyor. Cihazın fiyatı slaytta 1.699 yuan olarak belirtilmiş. Yani yaklaşık 1.300 TL‘ye denk geliyor.

xiaomi mi play

Cihazın özelliklerine baktığımızda bu fiyatın oldukça ideal olduğunu söyleyebiliriz. Tabi ülkemizede bu fiyat ile gelirse. Bakalım yarın tanıtımda neler olacak. Xiaomi daha fazla bilgi verecek mi? Yoksa herşey sızdırıldı mı?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler