Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi, MIUI 11 İçin Tarih Verdi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli cep telefonu üreticisi Xiaomi, bugün Hindistan’da düzenlediği etkinlikte MIUI 11’in global sürümünü tanıttı. Öyle ki Xiaomi, bu güncelleme için fazlasıyla detay verdi. Etkinlikte MIUI 11 için bir güncelleme takvimi yayınlandı.

pch.mıuı11.takvim

 

Yayınlanan takvimde Xiaomi’nin eski cihazlarının da yer alması da fazlasıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Bu güncelleme takviminde 28 cihaz yer alıyor. Uzun zamandır beklenen MIUI 11, yukarıdaki listede yer alan cihazlar ile buluşacak.

Yeni özellikleri ile kullanıcılar tarafından oldukça beğenilecek olan MIUI 11 neler sunuyor yakından bir bakalım. Bu güncelleme ile ultra güç tasarrufu modu cihazınıza yerleşmiş oluyor. Bu mod ile cihazınızın sadece arama ve mesaj gönderimi işlevlerini kullanabiliyorsunuz.

22 Ekim’de Dağıtıma Başlanıyor 

Ekran görüntüsü konusunda da geliştirmeler mevcut. Öyle ki MIUI 11 ile paylaşılan ekran görüntüsünü otomatik olarak silebiliyor. Bu özellik ile galerideki karmaşıklıktan kurtulabilirsiniz.

MIUI 11, resmi olarak yayınlandıktan sonra gelen yenilikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmuş olacağız. Eğer sizde yukarıdaki listede yer alan cihazlardan birine sahipseniz belirtilen tarihlerde güncellemelerinizi kontrol etmeyi unutmayın.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler