Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi MIX Fold 2 için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni telefonlar için sızıntılar artık alışılmış bir durum. Amiral gemisi serisi olarak gelmesi beklenen ve sızmayan akıllı telefon hatırlamıyorum. Sızıntılara son eklenen model ise Xiaomi MIX Fold 2 oldu.

Bir başka amiral gemisi akıllı telefon modeli olması bir yana, söz konusu akıllı telefon katlanabilir modeller içerisinde de yer alıyor.

Haliyle sızıntıları da biraz daha önemli hala gelen akıllı telefon için en son görseller ve bazı teknik detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi MIX Fold 2 Tasarımı ve Özellikleri Nasıl Olacak?

Ice Universe tarafından sızdırılan yeni bilgilere göre telefonda tam bir amiral gemisi serisi özelliklerini göreceğiz.

Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcisinden güç alması beklenen telefonun, yeni işlemciyle beraber gelen ilk modellerden biri olacağı düşünülüyor.

Kaçırmayın: Android 13 Alacak Xiaomi Modelleri

Bunun dışında Digital Chat Station tarafından gelen bilgilere göre ise söz konusu akıllı telefonda 2K çözünürlük ve 120 Hz ekran yenileme hızı olacak. Ekran boyutu net olmamakla beraber 8 inç üzerinde ekran boyutundan söz ediliyor.

Xiaomi MIX Fold 2

Ekran boyutu artmış olsa da telefonun çok ince bir model olacağı da iddia edilmekte. Ice Universe kaynaklarına göre MIX Fold 2, en ince katlanabilir akıllı telefon modeli olabilir.

Şimdiden tam bir amiral gemisi modeli olduğunu anladığımız model için yeni sızıntıları da merakla bekliyoruz. Şu an tanıtım tarihi gibi bilgiler de yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler