Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi Note 10 Lite için MIUI 14 Bekleyenlere Kötü Haber

Paylaş

silkroad gaminggentr

MIUI 14 güncellemesini alacak akıllı telefonlar için ara ara paylaşımlar yapıyoruz. En son ay başında 3 model için daha MIUI 14 güncellemesinin geldiğinden söz etmiştik. Bir yandan güncellemeler devam ederken bir diğer yandan da güncelleme alıp almayacağı belirsiz olan akıllı telefonlar da var. Xiaomi Note 10 Lite bu modellerden birisiydi.

Daha önce telefonun MIUI 14 alabileceği yönünde sızıntılar çıkmıştı. Fakat Xiaomiui tarafından paylaşılan son habere göre Note 10 Lite modeli için MIUI güncellemesi gelmeyecek.

Xiaomi Note 10 Lite Güncelleme Almayacak  

Son habere göre telefon için yapılan testlerden sonra MIUI 14 güncellemesi bu model için iptal edildi. MIUI sürümü için yapılan testlerin de durmasının ardından artık söz konusu model için güncelleme döneminin kapandığı belirtiliyor.

Xiaomi Note 10 Lite

Aslında bakarsanız Xiaomi Note 10 Lite modelinin şimdiye kadar MIUI 14 sürümünü almasını beklerdik. Zira Snapdragon 730G serisi işlemci ile çıkış yapan akıllı telefon, yeni sürümü karşılayacak donanıma sahip.

Kutudan Android 10 işletim sistemi ve MIUI 11 sürümü ile çıkan modelin şu an için MIUI 13 işletim sistemine sahip olduğunu da eklemiş olalım. Telefondaki son yapı numarası da MIUI-V23.2.27 olarak karşımıza çıkıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. mi note lite donanım uygun olmasına rağmen nedensiz güncelleme iptalini üzücü buluyor. bir o kadar da artık xiaomi almayın mı demek isteniliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler