Salı, Nisan 23, 2024

Xiaomi Redmi Go Edition’ın Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi yeni akıllı telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Cihazın özellikleri ise belli oldu. Gelin cihazı inceleyelim.

Xiaomi yeni modelinin adını Redmi Go Edition olarak belirledi. Cihazın özellikleri ve tasarımı merak edilirken şuan hemen hemen hepsi elimizde mevcut. Gelin sizi hiç bekletmeden cihazın özelliklerine geçelim.

Xiaomi’nin yeni modeli ile alakalı elimizde kocaman bir fotoğraf var oraya bakabilirsiniz. Tabi bizden dinlemek isteyenleride buradan alalım. Öncelikle cihaz 5.0 inçlik ortalama bir ekranla beraber gelecek. Bu ekran 1280×720 çözünürlüğünde HD görüntü yansıtabiliyor. Tabi bu ekranın açık kalması için bir bataryaya ihtiyaç var. Redmi Go Edition ise bunun için tam 3.000 mAh büyüklüğünde bir bataryayı üzerinde bulunduruyor.

Üst düzey bir cihaz olmaması nedeniyle içerisinde Qualcomm‘un Snapdragon 425 yonga setini barındırıyor. Tabi bu cihazı gayet kaldırabilecek nitelikte. Aynı zamanda grafiksel anlamda gücünü ise Adreno 308 Grafik işlemcisinden alıyor. Cihaz her iki işlemciyide 1GB Ram belleği ile destekliyor.

8 Megapiksellik bir arka kamerası bulunan Go Edition, bu kamerada f/2.0 diyafram açıklığı sunuyor. Aynı zamanda HDR çekim ve led flaşta cihazın özellikleri arasında. Ön kısımda ise 5 megafiksellik, f/2.2 diyafram açıklığına sahip bir kamera yer alıyor. Her iki kameranında çektiği görüntüleri ve dahasını 8GB dahili hafızası depoluyor. Bu hafızayı 128GB’a kadar microSD kart ile detekleyebiliyorsunuz.

Günümüz cihazlarından geri kalmamak adına Android 8.1 Oreo işletim sistemini kullanan Go Edition bu işletim sistemini kendi teması ile destekliyor. Cihazın özellikleri genel hatlarıyla bu şekildeydi. Bakalım fiyatı nasıl olacaak?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler