Pazartesi, Eylül 9, 2024

 Xiaomi Smart Band 9 Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

Xiaominin giyilebilir teknolojili ürünlerinden birisi olan akıllı bileklik modeli, Smart Band 9 için yeni gelişmeler mevcut.

Yoğun rağbet gören Smart Band serisine bir yenisini daha ekleyecek olan Xiaomi, Smart Band 9 modelini ilk olarak kendi pazarında yani Çin’de tanıtımını gerçekleştirdi.

Xiaomi Smart Band 9 - PC Hocası

Global pazara sunulacağı tarih için henüz net bir bilgi söz konusu değil. Sızdırılan listeden yola çıktığımızda 44$’lık fiyat etiketi ile 19 Ağustos tarihinde İtalya’da Smart Band 9 akıllı bilekliği satışa sunulacağı yönünde.

Söylentilerden devam ettiğimiz zaman yeni akıllı bilekliğin özellikleri Çin’de satışa sunulan model ile aynı özelliklere sahip olacağı yönünde. Peki Smart Band 9’un özellikleri neler birlikte inceleyelim.

Xiaomi Smart Band 9 Özellikleri

1.62 inçlik ekran boyutuna sahip olan Smart Band 9’da 1200 nit değerinde AMOLED bir ekran teknolojisi bizleri karşılıyor. 233mAh değerinde ki bataryası ile 21 gün pil ömrü sunuyor Bluetooth 5.4 versiyonuna sahip olan Smart Band 9, ile müzik yönetimini gerçekleştirebilir ve gelen mesajlara cevap verebilirsiniz.

Teknik özelliklerine değindiğimize göre Smart Band 9, bizlere neler sunuyor? Diğer özelliklerini değerlendirelim.

BENZER:  AirPods 4, İki Farklı Model ile Satışa Sunulacak!

smart band 9 1 - PC Hocası

Artık günümüzün bir çok akıllı bilekliklerin ortak özellikleri diyebileceğimiz, kan oksijen seviyesinin ölçümü, kalp atış hızı, stres seviyesi, hava durumu,  olmak üzere ölçümleyerek takibini sağlamakta.

Burada ek olarak belirtmemiz gereken bir diğer detay ise 50m kadar suya karşı dayanıklılık sağlamakta.

Arayüz ve mod tarafına geldiğimiz zaman Xiaomi, yeni modelinde 200’ü geçen yeni arayüz tasarımı bulunuyor. Bununla birlikte spor alanında kullanıcılarına 150 egzersiz programını içerisinde barındırıyor.

Evet Çin topraklarında tanıtımı gerçekleşen Smart Band 9 modelinin özelliklerine göz attık. Akıllı bilekliğin özellikleri her ülkede aynı mı olacak henüz belli değil.

Xiaomi, global pazarda ne zaman lansmanını gerçekleştireceğini resmi bir şekilde bilmesek dahi bir çok şey artık gün yüzünde buna baktığımız zaman küresel pazarın raflarında yer almasına sayılı  günler kaldı diyebiliriz.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler