Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi ve Oppo Katlanabilir Telefon Yarışına Giriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung ilk esnek ekranlı telefon projesini açıkladıktan sonra Huawei‘de bu işe sessizce girmeye çalıştı. Ancak son raporlara göre Çinli firmalar olan Xiaomi ve Oppo firmasıda bu projeye katılacağını iddia ediyor.

images 39
Xiaomi ve Oppo‘nun ekran üreticilerinden katlanılabilir telefonlar için esnek ekran tedarik etmeye çalıştıkları biliniyor. Ancak esnek ekran tedariği için seçenekler oldukça sınırlı. Xiaomi elini hızlı tutup seri üretime geçmek istiyor. Ancak sadece kendi ülkesi olan Çin üzerinde daha çok duracağa benziyor.

Samsung ve Huawei‘in stratejisi ise bütün dünya çapında ses getirecek bir telefon olacağı söyleniyor.

Katlanılabilir telefonlar için sunulan raporda birden fazla Samsung telefon modeli bulunuyor. Ancak bu telefonların fiyatlarının normal amiral gemisi telefona göre fiyatları oldukça yüksek olacağı tahmin ediliyor. Yani: 1,788 $ ile 2,652 $ arasında değişeceği söyleniyor. Anacak Çinli firmaların bu fiyatları 896 $1.344 $ seviyesine getireceği söyleniyor.

Geçtiğimiz zamanlarda Oppo ve Vivo firması akıllı telefonlar adına oldukça inovasyonlu bir şekilde ön kamerayı ön taraftan  kaldırması ve çentiği tamamen ortadan kaldırılması oldukça beğeni toplamıştı. Önümüzdeki dönemde ise katlanılabilir telefonları piyasaya ilk süren firmanın yine aynı şekilde beğeni toplamasını ve oldukça popüler olmasını bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler