Cuma, Mart 29, 2024

Xiaomi, Yeni Black Shark Modeli Üzerinde Çalışmaya Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin oyunculara yönelik geliştirmiş olduğu modeli Black Shark’ın yeni üyesini hakkında ilk bilgiler ortaya çıkmaya başlıyor. Bugün ortaya çıkan bir paylaşım ile bu yeni akıllı telefonun Çin’in sertifikasyon kurumu tarafından onayı aldığı görülüyor. 

18 Mart 2019 tarihinde serinin ikinci üyesini tanıtan Xiaomi, bu cihaz ile oldukça iyi beğeni toplamayı başarmıştı. Aradan geçene bu 3 aylık zaman diliminde şirketin boş durmayarak yeni bir oyuncu akıllı telefonu üzerinde çalıştığı bugün ortaya çıktı. 

Çin’in sertifikasyon kurumunda DLT-A0 kod adıyla gözüken modelin sadece şarj konusundaki bazı özelliklerinin ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Buna göre Xiaomi Black Shark 3, 27W hızlı şarj desteğine sahip olacak ancak bataryanın nasıl bir kapasiteye sahip olacağı belirtilmemiş. 

Black Shark3

İşlemci kısmında Qualcomm’un en üst seviyedeki yonga seti olan Snapdragon 855 setinden gücünü alması beklenen cihaz hakkında belirttiğimiz gibi neredeyse hiçbir bilgi bulunmuyor. Xiaomi’nin yeni oyuncu telefonunun özellikleri ve lansman tarihi ortaya çıktığı zaman sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler