Cumartesi, Temmuz 6, 2024

Xiaomi’nin Katlanılabilir Mix Fold 4 Modeli Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzün gelişen teknolojisinde bir çok dev marka katlanabilir telefonlar üzerinde çalışmakta aralarında sıkı bir rekabetin bulunduğu katlanılabilir cep telefon modellerinde her geçen gün arada ki kızışma artmaya devam ediyor.

Xiaomi Fold 4

Xiaomi’nin geliştirmeye devam ettiği katlanılabilir cep telefonu modellerinden Mix Fold 4 ve Mix Flip modellerine olan meraklı bekleyiş devam etmekte.

Sızıntılara göre merakla beklenen serinin tasarımı ve özellikleri netlik kazanmaya başlıyor diyebiliriz. Daha fazla vaktinizi almadan katlanılabilir seri sınıfının yeni modelinin sızıntılarını birlikte inceleyelim.

Xiaomi Mix Fold 4 Özellikleri Nasıl Olacak? 

Sızıntılar doğrultusunda Mix Fold 4 modelinin arka tarafında 4 adet kamera ile konumlandırılmış olduğu ve 10mm daha az bir kalınlığa sahip olacağı söylenmekte.

Böylelikle Xiaomi Mix Fold 4 modeli piyasaya sunulduğu zaman işaretler katlanılabilir telefonlar kategorisinde en incesi olacağını gösteriyor.

 

Mix Fold 4

Sızdırılan donanım özelliklerine geldiğimiz zaman bizleri Qualcomm’un üst segment güçlü işlemcisi olan Snapdragon Gen 3 mimarisi Xiaomi Mix Fold 4 modelinde yer verileceği beklenmekte.

Xiaomi yeni modelinde anladığımız üzere tasarımsal ve donanımsal dengeyi bozmadan her iki özelliğini üst sıralarda tutarak kullanıcıyı tatmin etmeyi hedeflediğini anlayabiliyoruz.

Pil kısmında ise bizleri 5000mAh kapasiteye sahip olan batarya bizleri karşılıyor. Sıvı ve toza dayanıklılığı özelliğine sahip olacağı söylenmekte.

xiaomi mix flip ve mix fold 4 ortaya cikti 23

Kamera tarafında ise OmniVision OV60A sensörüne sahip 60 megapiksel değerinde arka ana kamera bulunmakta. 12 megapiksellik ultra geniş açı lensi ile beraber 2x telefoto ve 5x zoom özelliğinin bulunduğu söylenmekte.

Evet sizlerle uzun zamandır merakla beklenen ve bir çok iddiaların bulunduğu modellerden birisi olan Xiaomi Mix Fold 4'ün tasarım ve donanımsal sızıntılarını beraber inceledik model ile ilgili şu an net bir şey söylemek için henüz erken diyebiliriz.

İlerleyen zamanlarda ki Xiaomi'nin resmi duyurularını ve harici sızıntıları hız kaybetmeden sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler