Çarşamba, Nisan 24, 2024

XIII Remake Nintendo Switch Versiyonu 2021’e Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microids, XIII remake’nin Nintendo Switch sürümünün artık oyunun diğer sürümleriyle birlikte yayınlanmayacağını açıkladı. Önümüzdeki ay 10 Kasım’da piyasaya sürülmek yerine, şimdi 2021’de gelecek.

Switch sürümü için bu artık teknik olarak ikinci gecikmedir. XIII başlangıçta tüm platformlara Kasım 2019’da ulaşacaktı ve daha sonra 2020’e ertelendi şimdi ise 2021’e ertelendi.

3749332 xiii

XIII

Playmatic’in XIII filmi, aynı adı taşıyan 1980’lerin Belçika çizgi romanına dayanan 2003 Xbox ve PS2 unvanının yeniden yapımıdır. ABD Başkanı’nın öldürülmesi için aranan isimsiz ve unutkan bir adamın tehlikeli ve şiddetli yolculuğunu takip ediyor.

Jones adlı gizemli bir kadın paralı askerle birlikte çalışan “XIII” (omzundaki tanımlayıcı dövmeden) suikastın arkasındaki gerçeği, onun içindeki rolünü ve “Firavun faresi” olarak bilinen karanlık bir örgütü ortaya çıkarmalıdır.

Microids ayrıca, XIII ve Jones’un Mongoose’u alt etmek ve anti-kahramanımızın kökenlerinin ardındaki gerçekleri keşfetmek için yeterince uzun süre hayatta kalmak için balistik arayışlarında kullanacakları kurşun avcılarının cephaneliğini gösteren yeni bir fragman yayınladı.

Bu arada oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlar için çıkış tarihinde bir değişiklik yok, 10 Kasım’da geliyor.

Yeni fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler