Cuma, Nisan 19, 2024

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami sahipleri Deluxe Sürümleri Steam’den ücretsiz olarak alabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam şu anda büyük bir “En iyi Japon oyunları” etkinliği gerçekleştiriyor. Yakuza oyunları da bu etkinliğin bir parçası. Ve zaten ilk ikisine sahipseniz, Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami kopyalarınız Deluxe Edition‘a ücretsiz olarak yükseltilebilir durumda olacak.

İndirimler ve paketler

headerOyunların Deluxe Sürümleri, oyunların kendilerine kayda değer bir şey eklemiyor. Zaten PC portları gayet iyi bir şekilde optimize edilmiş durumda. Ayrıca, konsol sürümlerine kıyasla geliştirilmiş grafik seçeneklerine sahip. Her oyun için Steam‘in Deluxe Sürümü, özel bir dijital Yakuza manga, bir avatar koleksiyonu, bazı resmi Yakuza masaüstü duvar kağıtları ve Steam’in yeni kütüphanesinde kullanılacak bazı alternatif Steam kütüphanesi varlıklarını içeriyor. Kopyanız için harika görünümlü animasyonlu kütüphane resmini kullanma talimatları için Steam’deki duyuruya göz atabilirsiniz.

Yakuza paketi: Yakuza 0, Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2‘yi içeriyor ve %61 indirim ile 89,55 TL‘ye satılıyor. Ancak zaten oyunlardan birine sahipseniz daha çok indirim eklenerek fiyattan düşülüyor.

Paketin en iyi fiyatları ise, kronolojik olarak ilk oyun olan Yakuza 0,%75 indirimle 15 TL. Neredeyse bedava, kaçırmamanızı öneririm. Yakuza Kiwami 30 TL, Kiwami 2 ise 54,50 TL olarak kullanıcılara sunulmuş durumda. Eğer Japon kültürüne aşina iseniz, bu oyunları kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler