Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yakuza 3,4,5 ve 6, Xbox Game Pass’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakuza serisi, yakın gelecekte konsol ailesine dört yeni oyun geleceği için Xbox konsollarında neredeyse tamamlandı.

The Game Awards’da bir fragmanla duyurulan Microsoft, Yakuza 3, 4 ve 5 Remastered’ın yakında video oyunu abonelik hizmetine geleceğini açıkladı. Üstelik Yakuza 6: The Song of Life da hizmete girecek. Remastered Üçlemesi 28 Ocak 2021’de satışa sunulacak, altıncı oyun ise 25 Mart 2021’de biraz daha geç çıkacak.

Yakuza 3 hakkında

Kanlı geçmişlerini terk etme arayışında olan Kazuma Kiryu ve evlatlık kızı Haruka Sawamura, Sabah Zaferi Yetimhanesi’ni yönetmek üzere Okinawa adasına gitmek için Kamurocho’nun affetmez sokaklarından ayrılır. Çabalarına rağmen, sorun Kiryu ve Morning Glory Yetimhanesini gölgeliyor, kısa süre sonra ölümcül bir güç mücadelesinin içine giriyor. Kiryu yetimhaneyi kurtarabilir ve geçmişinden sonsuza kadar kaçabilir mi?

Yakuza 4

Tojo Klanı bölgesindeki bir cinayet kısa süre sonra Kazuma Kiryu, Masayoshi Tanimura, Shun Akiyama ve Taiga Saejima’dan oluşan küçük bir Tojo şubesi tarafından bir soruşturma başlatır. Para, güç, statü ve onur üzerine gizli bir savaşı ve her şeyin merkezinde gizemli bir kadını ortaya çıkaran dört oynanabilir kahramanı takip edin. Yeraltı güçlerinin sırlarını korumak için kolayca öldürmeye istekli olmasıyla, arama cevaplardan daha fazla soruya yol açıyor gibi görünüyor.

Yakuza 5

Kazuma Kiryu’nun alçakgönüllü bir taksi şoförü olarak yeni keşfedilen sükuneti, Tojo Klanı ve Omi İttifakı arasındaki kalıcı barış dağıldığında aniden sona erer. Geçmişini bir kez daha hesaba katmak zorunda kalan Dragon of Dojima, değer verdiği kişileri korumak için yeraltı suç dünyasına geri döner. Yaşamları iç içe geçmiş, Kiryu ve müttefiklerinin yozlaşmış karnı içinde gezinme ve topyekün bir çim savaşını önleme arayışlarını takip ediyor. Beş büyük şehirde beş oynanabilir kahraman.

Yakuza 6: The Song of Life

Aile için ne kadar ileri gideceksin? Yakuza 5 olaylarından üç yıl sonra, Dojima Ejderhası Kazuma Kiryu, sessiz bir yaşam hayaliyle Yakuza 6: Hayatın Şarkısı ile geri dönüyor. Geldiğinde, Haruka’nın bir kazaya karıştığını ve komaya girdiğini ve küçük oğlu Haruto’yu umursamadan bıraktığını keşfeder. Kiryu, bu çocuğu korumak için Haruto’yu Haruka’nın görüldüğü son yere, Onomichi, Hiroshima’ya götürür. Orada, yeni ve acımasız bir Yakuza dünyası beklenmedik çifti bekliyor. Haruto’nun babası kim ve neden hem Tojo Clan hem de Yomei Alliance ondan sonra? Bazı beklenmedik arkadaşlarıyla Kiryu, geride bıraktığı suçlu yeraltı dünyasında gezinmek ve sevdiği ailesini güvende tutmak için cevaplar bulmak için savaşmak zorunda kalacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler