Perşembe, Nisan 25, 2024

Yarış oyunu Grid Bundle’da ücretsiz oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz oyunlar serisine her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, bu sefer efsanevi yarış oyunu Grid ücretsiz oldu. Bir günlük ücretsiz indirme hakkı sunan Humble Bundle, kullanıcılara sürekli kullanabileceği oyunu veriyor.

İlk 2007 yılında duyurulan Grid, yarış konusunda keyifli grafikler ve performans sunarken “Grid 2 ücretsiz olsaydı keşke” dedik kendi kendimize. Şuanda oyunun piyasa satış fiyatı 14 dolar olduğu gibi, Cumartesi saat 07:00’da etkinlik sona erecek.

grid bundle ucretsiz
Nostalji kuşağında sisteminizi çok fazla zorlamadan vakit geçirecek bir oyun arıyorsanız, Grid oyununu önerebiliriz. Zira bir de direksiyon setiniz varsa ETS 2’de direksiyon sallamak yerine Grid’de yarışlara katılabilirsiniz. GRID hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz hemen aşağıda bulunan oyun içi oynanış videosuna göz atabilirsiniz. Oyunu indirmek isterseniz de buraya tıklamanız yeterli.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler