Cuma, Nisan 19, 2024

Yeni Call of Duty İki Farklı Versiyona Sahip Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ne zaman tam olarak duyurulur ya da ne zaman çıkış yapar bilmediğimiz yeni Call of Duty yapımından haberler gelmeye devam ediyor. Oyun hakkında bildiğimiz şey ise yapımın İkinci Dünya Savaşı temasında gelecek olması.

Sınırlı bilgilerimiz var ama bir yandan da yeni bilgileri almaya devam ediyoruz. Mesela yakın zamanda alanında uzman isim Tom Henderson yeni oyun için bir açıklama yaptı. Buna göre oyunda iki ayrı versiyon olacağı söylendi.

Yeni Call of Duty eski konsollarda farklı, yeni konsollarda farklı olacak

Oyunun temelde aynı yapıya sahip olacağını söyleyen Tom Henderson, buna karşılık olarak iki ayrı versiyonun geleceğini de belirtti.

Söylenene göre bir versiyon eski nesil konsollara uyumlu olacak ve bazı farklılıklar içerecek. İkinci versiyon ise tam olarak yeni nesil konsollara hitap edecek ve bu versiyonda da yine farklı özelleştirmeler bulunacak.

Call of Duty

Muhtemelen yeni nesil konsollara uyumlu gelen versiyon, grafikler açısından da daha başarılı bir versiyon olarak gelecek. Daha detaylı farklar için bekleyeceğiz. Başta dediğimiz gibi yeni Call of Duty için bilgiler şu an çok sınırlı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler