Çarşamba, Ekim 23, 2024

Yeni Hyundai i10 Duyuruldu! Makyajdan Sonra Neler Değişti?

Türkiye’de üretilen ve ülkemizde de en çok satılan modeller arasındaki yerini alan Hyundai i10 yenilendi. Güzel bir makyaj çalışmasından çıkan aracın temel modeli dışında i10 N Line modelinin duyurusu da gerçekleştirildi. Yeni Hyundai i10 ve i10 N Line modellerinde ne denli bir makyaj çalışması var ve araçlarda tam olarak neler değişmiş bir bakalım.

Yeni Hyundai i10 ve i10 N Line Neler Sunuyor?

Çok büyük bir tasarımsal değişiklik yok. Ama makyaj çalışması da hissedilir düzeyde diyebiliriz. Araç biraz daha sportif bir havaya büründü desek yeridir.

Aracın değişimi kısmında ilk fark edilen bölüm ön tasarım. Yeni modelde ön tasarımda gündüz sürüş lambaları karşımıza çıkıyor. Eski modelden farklı olarak yeni farlar biraz daha göz alıcı diyebiliriz.

Yeni Hyundai i10 ve i10 N Line

Izgara kısımlarında da ufak dokunuşlarla bizi karşılayan makyajlı Hyundai i10 modeli, yeni jantlara da kavuşuyor. Araçta 15 inç alaşımlı yeni jant seçenekleri de sürücülerin karşısında olacak. Değişimi hissettiğimiz son kısım ise arka tasarım bölümü diyebiliriz. Burada da artık LED stopların kullanıma sunulduğunu görüyoruz.

İç kısımda da bir makyaj çalışması yapılmış. Aracın iç kısmında standart mavi renkli ambiyans aydınlatmasına ek olarak “mor paket” adı verilen bir paket sunuluyor ve belli yerlerde mor renkli dokunuşlarla öne çıkan detaylar görüyoruz.

BENZER:  İptal Edilen Apple Car için Tasarım Detayları Ortaya Çıktı  

Yeni Hyundai i10 ve i10 N Line

Ön kısma geçtiğimiz zaman direkt göze çarpan 4.2 inçlik bir LCD ekranımız var. Dijital ekranın yanında aracın 8 inçlik multimedya ekranı bulunuyor. 8 inçlik multimedya ekranında Apple Carplay ve Android Auto desteği de sunulmakta.

Ayrıca çeşitli sürüş destek sistemleri de yine Hyundai i10 ve i10 N Line modellerinde standart olarak geliyor. Hyundai Smart Sense desteğiyle beraber donatılmış araçlarla karşı karşıyayız.

Yeni Hyundai i10 ve i10 N Line

Aracın boyutları ve kapasitesi konusunda ise bir değişim söz konusu değil. Yine 252 litre bagaj hacmi var ve bu hacim koltuklar yattığı zaman 1.050 litre seviyesine kadar çıkıyor. Bunun yanında aracın motor seçeneklerinde de bir değişim olmadığını belirtelim.

Yeni Hyundai i10 ve i10 N Line

Tüm bu özelliklerle beraber makyajlanmış olan yeni Hyundai i10 modelleri bahar aylarında yine İzmit’te yer alan fabrikada üretilecek. Henüz aracın fiyatı ve satış tarihi ortaya çıkmış değil.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler