Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Nesil Google Pixel Buds Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

9to5google ekibinin edindiği bilgiler doğrultusunda, internet devi Google şu anda Pixel Buds A adlı orijinal Pixel Buds’ın düşük maliyetli bir varyantı üzerinde çalışıyor. Kaynaklar ayrıca şirketin ürünü bu yıl piyasaya sürülmeye hazırladığını iddia ediyor.

Tasarım açısından yaklaşan Pixel Buds A, orijinal Pixel Buds modeline tasarım açısından çok benzeyecek, ancak eski Apple AirPods gibi Beyaz renkte ve siyah vurguyla gelen orijinal Pixel Buds’tan farklı olarak satışa sunulacak. Uygun fiyatlı yeni Pixel Buds modelinde renk seçeneği olarak Yeşil’de yer alıyor olacak.

Fiyatı 179 dolardan daha ucuz olacak

Ek olarak, Pixel Buds A, her iki kulaklıkta da dokunmatik kontroller sunacak, böylece kullanıcılar medyayı kontrol edilmek için sadece birkaç dokunuşla Google Asistan’a erişebilecek. Uygun fiyatlı Pixel Buds’ın fiyatı bilinmemekle birlikte, orijinal Pixel Buds’a nazaran uygun fiyatlı bir alternatif olacak, tıpkı Pixel 4A’nın Pixel 4’e nazaran daha uygun fiyatlı olduğu gibi. İkinci nesil Pixel Buds’un fiyatı 179 $, yani diyebiliriz ki Buds A bu etiketten daha ucuz fiyata satılıyor olacak.

Google’ın Buds A’yı ne zaman piyasaya süreceği tam olarak belli değil, ancak çeşitli haber kaynakları uygun fiyatlı Pixel Buds’ın söylentilere göre Pixel 5A akıllı telefon modeli ile birlikte piyasaya sürülebileceğini iddia ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler