Cuma, Mart 29, 2024

Yeni performans canavarı Volkswagen Arteon netlik kazandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Volkswagen grubunun yeni hayata geçirmeyi planladığı model sonunda netlik kazandı. Volkswagen Arteon olarak geçen bu heybetli canavar, yeni görünümü ve kedi gözlü farları ile oldukça dikkat çekiyor. Üstelik Mart ayında düzenlenecek fuarda Volkswagen severlerin karşısına çıkacak.

“Ön ızgara kedi gözüyle birleşti”

Ön ızgara yapısının kedi gözü farlar ile birleştiği yeni 2017 Volkswagen Arteon kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alman devi VW grubunun çok tutulan serisi olan Passat’a oran ile %70 az satılan CC segmenti böylece yeniden canlanıyor. Hatırlarsanız firmanın daha önceden yaşadığı emisyon skandalı Audi grubuna sıçramış, yeni bir kriz gündeme gelmişti. Volkswagen ise yeni aracı Arteon ile bu açığı kapatmayı düşünüyor.

volkswagen-arteon-003
GTE Coupe modelinin gerçek hayata uyarlandığı model olan Volkswagen Arteon, böylece ilk detaylarını da belli etmiş oldu. Performans ve yakıt tarafındaki özellikler hakkında bir şey söylemek için şuan çok erken. Ancak tasarımın gerçekten insanı büyülediğini söyleyebilirim. Mart 2017’de düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkacak olan Arteon‘un detaylarını takip etmeye devam edeceğiz.

volkswagen-arteon

Aracın tasarım ve konsept aşamalarını anlatan videoyu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler