Perşembe, Mart 28, 2024

Yeni Windows 10 Sistem Simgeleri, Tüm Kullanıcılara Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eğer hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Microsoft’un yeni Windows 10 sistem ikonları/simgeleri üzerinde çalıştığını sizlere aktarmış. Yeni ikonlar bugüne kadar sadece Insider Preview kullanıcıları için geçerli durumda iken artık gerekli güncellemeyi almış tüm Windows 10 kullanıcıları için kullanılabilir durumdalar.

Aralık ayında Microsoft beyciğimiz, Windows 10 cihazları için yeni modern simgeler duyurdu. Yeni simgeler Posta ve Takvim, Hesap Makinesi, Fotoğraflar ve daha fazlası için olanları içeriyordu. Yeni güncelleme ilk olarak Techdows tarafından tespit edildi . Artık Posta ve Takvim, Filmler ve TV ve Hesap Makinesi uygulaması için güncellemeler aldığımızı doğrulayabiliriz. Yeni simgeler Windows 10 Başlat Menüsü, Görev Çubuğu ve Açılış Ekranında güncellenecektir.

Eğer Windows 10 v1909 sürümüne sahip değilseniz yeni sistem ikonlarını görüntüleyememeniz muhtemeldir. Görünüşe göre şirket bu güncellemeyi aşamalı bir biçimde yayınlamakta fakat kendi bilgisayarımda ki güncelleştirme paneline baktığım zaman bahsettiğim güncellemenin benim için hazır olduğunu fark ettim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. 2004 e güncelledim güncellemez olaydım aşırı yavaşladı pc disk ile sorunsuz kullanıyordum şimdi geri dönicez yapıcak bişey yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler