Cumartesi, Nisan 20, 2024

YouTube Originals, 24 Ekimden Sonra Ücretsiz Hale Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

YouTube Premium ile erişim sağladığımız YouTube Originals videoları 24 Ekimden sonra reklam gösterimli olmak üzere ücretsiz hale gelecek. Mayıs ayında YouTube, Originals programlamasının yakında reklamlarla ücretsiz olacağını onaylamıştı, bugün premium abonelere gönderilen bir elektronik postada, bu değişikliğin ne zaman başlayacağı konusunda net bir tarih verdi.

YouTube’un Originals içeriği için yeni “Freemium” modeli 24 Eylül 2019 tarihinden sonra kullanıcıların erişimine açılacak. Tüm YouTube Originals dizileri, filmleri ve canlı yayınları reklamlarla birlikte izlenmeye açılacak.

317057

YouTube Premium sahipleri daha üstün olacak

YouTube Originals serileri reklamlarla birlikte izlenmeye açılacak fakat YouTube Premium sahipleri tıpkı Netflix’te olduğu gibi yeni sezon yayınlanınca her bölüme anında erişim fırsatına sahip olacaklar, Originals videolarını ücretsiz izleyen kullanıcılar ise sezonların yeni bölümlerini izlemek için beklemek zorunda kalacak.

Google, orijinal filmler ve canlı yayınlar için üyelere özel yönetmenin kesintilerini ve bonus sahneleri ödeme sözünü veriyor. YouTube bunlara ek olarak Originals serisinin ücretsiz olması ile kargaşa ve isyanların çıkmaması için abonelere çevrimdışı görüntüleme için indirmelere sahip olduklarını hatırlatıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler