Cuma, Mart 29, 2024

Zlatan İbrahimovic Oyun Sektörüne Giriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en başarılı futbolcularından birisi olarak gösterilen Zlatan İbrahimovic, oyun sektörüne giriş yapmaya karar verdi. Değişik kişiliği ile tanıdığımız İbo, ISBIT Games firması ile anlaşmaya vardı.

İbrahimovic Oyun Firmasına Ortak Oldu

Paris Saint German klübündeyken yakından takip edilen ve oyun dünyasına maç dışında gösterdiği ile ile tanınan başarılı futbolcu, ligin tekrar başlaması ile yeni takımı Manchester United ile hızlı bir seri yakaladı. Ancak bu sefer gelişmeler futbol dünyasından değil, oyun dünyasından geldi. Zlatan İbrahimovic, İsveçli oyun firması olan ISBIT Games‘in %12.5’lik hissesini satın alarak firmaya ortak olduğunu duyurdu.

ISBIT Games’in geliştirmiş olduğu uygulama ve oyunlar ise şu şekilde;

❱ Warp Shift

❱ ClashTag

❱ Unannounced Project

❱ Frist Person Lover

❱ BatteriJakten 2

❱ BatteriJakten

isbit-games
Henüz İbrahimoviç‘in ne kadar para ile şirkete ortak olduğu konusunda bir bilgi yok. Ancak ISBIT Games‘i biraz araştırdığımızda çok da büyük oyunlara imza atmadığını gördük. Üstelik resmi Facebook sayfalarının da beğenisi “552” olarak görülüyor. Firma henüz yeni yeni başarıları yakalamaya başladığı için belki de İbrahimoviç bu ışığı görmüş olabilir.

Ancak ISBIT Games Batterijakten ve Warp Shift gibi oyunlarını dünya genelinde milyonlarca kez indirtmeyi başarmış durumda. Frist Person Lover isimli oyunu ise online oynanabildiği gibi, bu türde dünya genelinde büyük örneklerden bir tanesi diyebilirim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler