Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Zoom için Odak Modu Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pandemi dönemi ile birlikte hayatımıza hızla giriş yapan çevrim içi videolu konferans uygulaması Zoom, çevrim içi eğitimde sınıftaki dikkat dağınıklığını azaltmak için tasarlanmış yeni bir özellik duyurdu. Tanıtılan Odak Modu, konferanstaki katılımcıların diğer katılımcıları görmesini engellerken konferans sahibine odaklanıyor, konferans sahibi ise diğer herkesi görmeye devam edebiliyor.

focus mode
Zoom için Odak Modu Yayınlandı! 2

Katılımcılar yine de kendilerini ve paylaşılan videoları ekran paylaşımının bir parçası olarak görmeye devam edecekler. Ayrıca diğer katılımcıların adlarını ve emoji tepkilerini görebilecek ancak kamerasını aktif hale getiren kişilerin görüntülerini göremeyecekler. Odak modu; Web Semineri özelliğine benziyor ancak kullanımı daha basit ve daha fazla düğmesiyle kolayca erişilebilir ve koşullar gerektirdiğinde kolayca etkinleştirilip devre dışı bırakılabilir.

Web Semineri modunun aksine, ücretsiz hesaplar tarafından da kullanıma mevcut ve hesaplar, gruplar ve bireysel kullanıcılar için yöneticiler tarafından kontrol edilebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler