Salı, Nisan 23, 2024

ZTE Axon 40 Pro’nun Gerçek Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli elektronik ve akıllı telefon üreticisi ZTE’nin Axon 40 isimli akıllı telefon ailesi önümüzdeki hafta en az üç model ile birlikte tanıtılacak, bu modellerden bir tanesi amiral gemisi segmentindeki Axon 40 Pro olacak ve akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren gerçek görüntüler internete sızdırıldı.

Seride ki Axon 40 ve Axon 40 Ultra modelleri en son nesil ekran altı özçekim kamerası teknolojisine (UDC – Under Display Camera) sahip olacak fakat Axon 40 Pro, biraz daha geleneksel şekilde ekran ortasında nokta çentik içerisinde özçekim kamerasını sunuyor olacak.

Ekranın üst kısmında ortalanmış nokta çentik içerisinde özçekim kamerası sunan ZTE Axon 40 Pro modeli, her iki tarafı da kavisli ve ince çerçevelere sahip olacak.

Akıllı telefonun arka tarafında geldiğimiz zaman oldukça büyük ve çıkıntılı dikdörtgen şeklinde bir kamera kümesi görüyoruz. Kamera Kümesi içerisinde iki büyük daire gözümüze çarpıyor ve bu dairelerin içerisinde hem ana kamera hem de yardımcı kameralar yer alıyor.

ZTE Axon 40 Pro, 100MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip ve söylentilere göre Samsung’un 1/1.33 inç boyutunda PDAF, Laser AF (Auto Focus) ve OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliklerine sahip ISOCELL HM2 sensörüne sahip. Şirket ayrıca yakın zaman içerisinde Axon 40 serisinde gelişmiş donanım düzeyinde korumaya sahip kendisinin geliştirdiği bir güvenlik yonga setini kullandığını resmi olarak açıkladı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler