Cumartesi, Nisan 20, 2024

ZTE Blade A5 (2020) Gerçek Görüntüleri Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ZTE Blade serisi, hem uygun fiyatları hem de başarılı teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Fiyat performans odaklı seriye yeni eklenecek model ise ZTE Blade A5 (2020) akıllı telefonları olacak.

Geçen sene tanıtılan ZTE Blade A5 (2019) modelinin devam serisi olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonun, canlı görüntüleri de ortaya çıktı. Telefonun tasarımını ortaya koyan canlı görseller, önemli detayları ortaya çıkarıyor.

ZTE Blade A5 (2020) Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonların yine çentikli ekran tasarımıyla geldiğini görmek mümkün olacak. Bu modelde su damlası çentik alanı kullanılacak. Tek bir ön kameranın kullanıldığı su damlası çentik alanının dışında, eski seriye göre çok daha inceltilmiş olan bir alt çerçeve göreceğiz.

ZTE Blade A5 (2020)

Telefonların arka kapak kısmında da mini bir kamera düzeni karşımıza çıkacak. Köşeye konumlandırılmış olan çift kamerayı göreceğiz. Üst üste sıralı olarak gelecek olan kameraların hemen altında ise flaş ışığının yer aldığını görmek mümkün olacak.

ZTE Blade A5 (2020)

ZTE Blade A5 (2020) modelinin arka kapağında herhangi bir parmak izi sensörünün bulunmayacağını da ekleyelim. Ekrana gömülü bir parmak izi sensörü sistemi sunulmayacağı düşünülüyor. Tasarım dışında teknik özelliklerin de belli olacağı tanıtımın ne zaman olduğu ise açıklanmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler