Cumartesi, Nisan 20, 2024

ZTE’nin Fiyatıyla Şoka Sokan Çift Kameralı Telefonu: Blade Max 3

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde ABD’de satışa çıkarılan telefon çokça konuşuluyor. Zte’nin fiyatıyla şoka sokan çift kameralı telefonu: blade max 3 bunun yanında güçlü bataryasıyla da piyasada büyük bir sükse yaptı. Akıllı telefon piyasasında Samsung ve Apple’ın başını çeken firmalar bu telefonların üst sınırını belirliyor. Ancak bir de alt sınıra sahip akıllı telefon üreticileri var. Bunlardan biri ABD’li operatör şirketi olan US Cellular. US Cellular’ın piyasaya sürdüğü ZTE akıllı telefonu yüksek performansa sahip olmasının yanında uygun bir fiyata da sahip. Adı ZTE Blade Max 3 olan telefon yine aynı firmanın çıkardığı ZTE Imperial Max’ın yakaladığı başarıyı sürdürmeye devam ediyor.

ZTE Blade Max 3’ün Özellikleri

ZTE Blade Max 3, Qualcomm Snapdragon 625 işlemcisine sahip. Telefon 6 inç 1080 x 1920 piksel bir ekrana sahip. Telefonda ayrıca 4000 mAh batarya olması nedeniyle baya güçlü özelliklere sahip. ZTE Blade Max 3, 40 saate varan konuşma süresi ve 31 güne kadar bekleme süresine sahip. Telefon arka yüzünde parmak izi okuyucusunu da bulunduruyor.ZTE Blade Max 3

ZTE Blade Max 3’ün Kamerası

ZTE Blade Max 3, 13 MP’lik çift arka kamerası ve 5 MP ön kamerasının yanında USB Tip C bağlantı noktasına sahip olarak geliyor. Telefon 2 GB Ram ve 16 GB yükseltilebilir depolama alanına sahip. ZTE’nin daha önce çıkardığı telefonlarda da bulunanan güçlü ses performansı ZTE Blade Max 3’te de devam ediyor.

ZTE Blade Max 3’ün Fiyatı

ZTE Blade Max 3’ün ABD’de satış fiyatı 200 Dolar etiketi olarak satışa çıkarıldı. Cihazda bulunan tek sıkıntı Android 6.0 ile gelmesi ve telefonun Android 7.0’a yükselmesinin belli olmaması. Ülkemizdeki fiyatı ise vergiler hariç 750 TL civarında. Bunun üzerine vergilerin eklenmesi durumunda 1.000 TL’yi biraz geçmesi bekleniyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler