Cumartesi, Nisan 20, 2024

​​Samsung Galaxy S22 Lansmanı Ertelenebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, akıllı telefon stratejisini değiştirerek katlanabilir akıllı telefon pazarına odaklanmak ve tüketicilerin odağını buraya çekmek için Note serisini iptal ettiği bildirilmişti ve bu her ne kadar şaşırtıcı bir durum olsa dahi Güney Kore merkezli şirket piyasaya sürülmeye yaklaşmakta olan akıllı telefonları hakkında tartışmalı kararlar alıyor.

SamMobile tarafından yayınlanan bir rapora göre Samsung, şirketin yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S22 ailesinin lansmanını erteledi. Kesin tarihi bilmiyoruz, ancak rapor, resmi lansman etkinliğinin Ocak ayına kaydırıldığını belirtiyor.

Galaxy S21 FE lansmanı da ertelenmişti!

Galaxy S22 ailesi, ertelenecek tek Samsung akıllı telefonu olmayacak aynı şekilde şirketin fiyat/performans telefonu Galaxy S21 FE modeli de bir gecikmeyle karşı karşıya kalacak ve eğer rapora inanacak olursak, Samsung, gelecek yıl Ocak ayında Galaxy S21’in daha uygun fiyatlı versiyonunu piyasaya sürmeyi planlıyor. Uzun lafın kısası, Galaxy S21 FE, Galaxy S22’nin Ocak ayında gerçekleşecek lansmanında yer alacak alacak. Bununla birlikte, Samsung’un S21 FE’nin lansmanı için özel bir etkinlik düzenlemesi pek olası değil gibi görünüyor, bunun yerine şirket bunu bir basın açıklaması yoluyla başlatabilir.

Ancak rapor, Galaxy S22 lansmanının ertelenmesine neyin yol açtığına dair bir bilgi paylaşmıyor. Tahminler herkesin aklına gelebilecek olası bir sebebe işaret ediyor oda devam etmekte olan küresel çip sıkıntısı. İlginç bir şekilde, rapor söylentilerle çelişiyor; önceki sızıntılarda Samsung’un, tedarik zinciri sorunları nedeniyle Galaxy S21 FE lansmanını iptal ettiği söylenmişti. Özetlemek gerekirse, 2021 yılının 4. çeyreğinde yeni üst düzey Samsung telefonları göremeyeceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler