Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus 9 RT Detayları Sızdırıldı: Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önceki sızıntılara göre OnePlus 9 RT modelinin 15 Ekim tarihinde piyasaya çıkacağı ve satışa sunulduktan sonra kutu içerisinden Android 12 işletim sistemini çalıştıran OxygenOS 12 ile birlikte geleceği bekleniliyordu ve bu beklenti de akıllı telefonu Android’in yeni işletim sistemi ile birlikte gelen ilk akıllı telefon statüsüne taşıyordu. Ancak Digital Chat Station tarafından aldığımız bilgilere göre OnePlus 9 RT, kutu içerisinden OxygenOS 12 kullanıcı arayüzü ile birlikte gelecek fakat Android 11 işletim sistemine sahip olacak

DCS ayrıca OnePlus 9 RT’nin üç farklı renk seçeneğinde piyasaya sürüleceğini ve fiyatlandırma konusunda ise fiyat etiketinin 2.000 CNY (310 $/270 €) ile 3.000 CNY (465 $/400 €) arasında fiyatlandırılacağını iddia ediyor. Tasarım açısında OnePlus 9R ailesine benzer olacağı ve kamera kümesindeki düzeninin değişmeyeceğini, ancak flaş modülü tarafında ince ayarların yapıldığı belirtiliyor.

oneplus 9R
OnePlus 9R

OnePlus 9 RT Olası Teknik Özellikleri Neler?

DCS (Digital Chat Station) tarafından elde ettiğimiz bilgilere göre akıllı telefonda 120Hz yenileme hızına sahip ekran, 4.500 mAh kapasitesine sahip batarya ve 65W şarj desteği dahil olmak üzere daha önce sızdırılan özelliklerin bir çoğu da doğruladı. Bununla birlikte cihaz Qualcomm’un Snapdragon 870 ile birlikte geliyor olacak.

OnePlus 9 RT’nin yakın zamanda internete düşen Geekbench sonuçlarında Snapdragon 888 işlemci ve 12GB RAM ile tespit edilmişti bu makine çevirisinde bir hata olabilir, ancak DCS’e göre akıllı telefon Snapdragon 870’ten güç alıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler