Cuma, Mayıs 3, 2024

Xiaomi 11 Pro ve 11 Ultra için Güncelleme Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, yeni akıllı telefonlar için sunacağı HyperOS güncellemesini genişletmeye başladı. Artık sadece amiral gemisi akıllı telefonlar için değil, beraberinde daha eski seriler için HyperOS güncellemesi de geliyor. Bu noktada son iyi haber ise Xiaomi 11 Pro ve 11 Ultra cephesinden geldi. Her iki telefon için de HyperOS güncellemesinin geldiği ortaya çıktı.

Xiaomi 11 Pro ve 11 Ultra için HyperOS Güncellemesi Yolda

Daha önce de birçok akıllı telefon için güncelleme haberi veren Xiaomiui tarafından verilen bilgiye göre, her iki akıllı telefonda için de yeni sürüm güncellemesi hazır.

Android 14 üzerinden yükselecek olan güncellemelerin boyutu 4 GB seviyesinde olacak. Global sürüm dahil tüm cihazlar için gelecek olan güncellemenin, dağıtıma çıktığı da belirtiliyor. Dağıtımın ne kadar süreceği konusunda ise herhangi bir bilgi olmadığını belirtelim.

Xiaomi 11 Pro ve 11 Ultra

Xiaomi HyperOS ekosistemine geçişi ne zaman tamamlar bu da net değil. Fakat şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki güncellemeler hızlandı. Özellikle amiral gemisi olmayan modeller için bir hızlanma durumu var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler