Cuma, Nisan 26, 2024

₺18 Değerindeki Stories Untold Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’da ₺18 fiyatla satılan Stories Untold oyunu Epic Games kullanıcılarına özel olarak kısa süreliğine ücretsiz hale getirildi.

Bilgisayar oyunu denince akla gelen ilk isimlerden olan Steam’ı tahtından etmek isteyen Epic Games, Epic Game Sale kapsamında her hafta bir ücretsiz oyun veriyor. Bu hafta ücretsiz olarak verdiği oyun ise No Code isimli şirket tarafından 27 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan Steam fiyatı ₺18 olan Stories Untold isimli korku macerası bulmaca oyunu.

₺18 Değerindeki Stories Untold Kısa Süreliğine Ücretsiz 2 PCH

Stories Untold Nasıl Bir Oyun?

Stories Untold oyunu anlatıya dayalı deneysel macera oyunudur. 4 kısa hikaye ile birlikte etkileşimli görsel anlatımıyla oldukça korkutucu bir oyun. Yayınlandığı günden beri oldukça olumlu yorumlar alan oyun 80’li yılların retro nostaljisini, klasik türlere meydan okuyan yenilikçi, deneysel oynanışı ve gerilimli psikolojik korkuyu bir araya getiriyor. Yazı bazlı oyun, Türkçe dilini desteklemediğinden dolayı oyundan zevk alabilmek için İngilizce bilginizin iyi olması gerekiyor. Yine de oldukça korkutucu bir bulmaca oyunu.

30 Mayıs tarihine kadar ücretsiz olacak oyunu Epic Games hesabınıza giriş yaptıktan sonra buradaki linke tıklayarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kütüphanenize eklediğinizde istediğiniz zamanda Epic Games üzerinden oyunu Windows veya macOS bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Peki ya sizin bu oyun hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler