Cuma, Nisan 26, 2024

Pokemon Go Artık Uykumuzda Dahi Yanımızda Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tokya’da Yapılan basın toplantısında Pokémon şirketi, Pokémon Sleep‘i duyurdu.

Pokémon şirketinin CEOsu Tsunekazu Ishihara Pokémon Sleep, “Uykunuzu Eğlenceye çevirecek” ifadesini kullandı. Aynı yürümeyi Pokemon GO ile eğlenceye çevirdiği gibi. Pokemon Sleep, Pokémon: Magikarp Jump‘ın yapımcısı SELECT BUTTON tarafından geliştiriliyor.

2020’de çıkacak olan oyun Nintendo‘nun Pokemon Go Plus Plus adını verdiği cihaz ile çalışacak. Bu cihaz oyuna uyku bilgileriniz verecek ve uyku şeklinizi gösterecek.

Pokemon Go Plus gün içinde telefona bağlayarak kullandığınız bir cihaz. Aynı şekilde Pokemon Go Plus Plus‘da telefona uyumadan önce bluetooth ile bağlayarak kullanılıyor. Siz gece uyurken bu cihaz uyku bilgilerinizi siz uyurken aktaracak. Bu cihaz birçok akıllı saatte olan bir özelliği Pokémon oyununa getirecek.

Pokemon Go, bazı Pokémon hayranlarına ciddi ciddi yürüme alışkanlığı getirmişti. Bu seferde uykusunu düzene sokmakta zorluk yaşayanlarımıza, uykumuzda da pokémonlarımızı geliştirebilecek olmamızı kullanarak uyku düzeni getirecek. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler