Çarşamba, Nisan 24, 2024

105 TL değerindeki Total War: Shogun 2 Steam’de ücretsiz olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Total War: Shogun 2 yakın zamanda Steam’de ücretsiz sunulacak. 105 TL değerindeki oyun 27 Nisan ile 1 Mayıs tarihleri arasında Steam üzerinden ücretsiz sahip olabileceksiniz. Kaçırmamanızı öneriyorum. 🙂

Evet, biliyorum biraz zamanı var ancak kaçırmamak için Steam’de oyunu şimdiden istek listenize ekleyip ücretsiz olacağı günü bekleyebilirsiniz.

total war shogun 2 wallpaper hd 2560x1440 469671

Total War: Shogun 2 Creative Assembly tarafından geliştirilmiş oyun 15 Mart 2011 tarihinde piyasaya çıkmış olup, 16. yy Japonya’sında geçmektedir. Tek veya çok oyunculu, bir sıra tabanlı strateji oyunudur.

Total War: Shogun 2 hikayesi

Oyunun hikayesi savaş tarafından bölünen Japonya topraklarında geçiyor. Bir zamanlar tek bir hükümet tarafından yönetilen ülke, savaş sonrasında birden fazla klana ayrılmış durumdadır ve on ünlü diktatör egemenlik için mücadele etmektedir. İçlerinden sadece bir tanesi bu mücadeleyi kazanacak ve diğerleri bertaraf olacaktır. Siz ise bir klan lideri Daimyo rolünde olacak ve askeri yükümlülükleri, ekonomiyi ve diplomasiyi kullanarak tek bir amaç için mücadele edeceksiniz: Japonya’yı kendi komutanız altında birleştirmek ve yeni Shogun olmak.

Merak edenler için aşağıya Total War: Shogun 2 oyununun kısa bir videosunu bırakıyorum, göz atabilirsiniz.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler