Çarşamba, Ekim 23, 2024

108 MP’lik Infinix Hot 40 Pro!

Infinix’in yeni duyurduğu Hot 40 ve Hot 40 Pro modellerinin özellikleri belli oldu. Fiyat performans odaklı ilerleyen Infinix’in yeni modellerinde bizleri neler bekliyor göreceğiz.

Özellikleri ve fiyatına baktığımız zaman bizleri oldukça şaşırtmayı başaran Infinix Hot 40 serisi oldukça yoğun ilgi toplamayı başardı. Daha fazla vaktinizi almadan gelin birlikte inceleyelim.

infinix Hot 40 series - PC Hocası

Infinix Hot 40 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Infinix Hot 40 Pro modeline baktığımız zaman 6.78 inç boyutunda bir ekran bizleri karşılıyor. Ekran özelliklerinden bahsedecek olursak Full HD, LCD bir ekran yapısına sahip. 500 nit oranında parlaklık seviyesi ve 120Hz ekran tazeleme hızı Hot 40 Pro modelinin özellikleri arasında yer almaktadır.

Cep telefonlarının kalbi diyebileceğimiz işlemci tarafında ise bizleri 8 çekirdek MediaTek Helio G99 mimarisi bizleri karşılayacak.

Bellek ve depolama tarafına değinecek olursak  2 farklı seçenek ile karşımıza çıkmakta.

4 GB ve 8 GB bellek seçenekleri kullanıcılara sunulacak.

Depolama kısmında da 2 farklı seçenek sunmakta olan Infinix, 128 GB ve 256 GB hafıza seçenekleri ile bizlere sunulacaktır.

Batarya tarafında 5000 mAh değerinde, 33W hızlı şarj özelliği bulunmakta.

Hot 40 Pro modelinin en çok ilgi topladığı özelliklerinden bir diğeri ise kamera özellikleri oldu.

108 MP değerinde arka ana kamera ve 2 MP’lik makro kamera konumlandırılmıştır. Ön kamera tarafında ise 32 MP değerinde selfie kamerası bulunmakta.

BENZER:  OnePlus, Kullanıcılarını Kandırdığı için Geri Ödeme Yapacak

Dört farklı renk seçeneği sunulan modelin renkleri şunlardır;

  • Horizon Gold
  • Starfall Green
  • Starlit Black
  • Palm Blue

Infinix Hot 40 Pro’nun donanımsal özelliklerini birlikte inceledik. Cihazın yazılımsal özelliklerinden bahsetmek istediğim Android 13 tabanlı XOS 13.5 sürümünü kullanıyor.

Infinix Hot 40 Pro Fiyatı

Başta belirtmiş olduğumuz gibi fiyat performans odaklı bir model olmasını hedefleyen Infinix, 200$ doların altında olacağı hedefleniyor. Bu durumda başlangıç fiyatının 180$ dolar olacağından söz edilmekte.

infinix hot 40 pro tanitildi iste ozellikleri ve fiyati171721 0 - PC Hocası

Infinix Hot 40 Özellikleri ve Fiyatı

Infinix Hot 40 modelini inceldiğimiz zaman Pro modeline göre özelliklerinin bir kısmının aynı olduğunu temel özelliklik farklarında var olan değişiklikler neler birlikte inceleyelim.

Ekran  özelliklerine baktığımız zaman 6.78 inçlik bir boyuta sahip olmakta. FHD LCD bir panele sahip olamakta. 500 nit parlaklık seviyesine sahip olup, 90Hz ekran tazeleme oranı sunulmakta.

Temel farklılıklarından birisi ise işlemci tarafında gerçekleşmekte. Infinix Hot 40 modelinde MediaTek Helio G88 mimarisine yer verilmiştir.

Batarya, bellek ve depolama tarafında Pro modeline kıyasla bir fark bulunmamaktadır. Aynı seçenekler sunulmaktadır.

Kamera tarafında farklılıklar bulunmakta. 50 megapiksellik a arka ana kamera ve 32 megapiksellik ön kamera ile donatılmıştır.

Başlangıç fiyatının 155$ dolar civarı olacağı düşünülüyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler