Cumartesi, Nisan 27, 2024

12 Bin TL’lik Çekilişin Asıl Talihlileri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Selamlar hocalar. Bugün Facebook üzerinde yaptığımız canlı yayın ile çekilişin kazananlarını hep birlikte belirledik. Fakat henüz yayını izlememiş ve bize sürekli ‘hocam çekiliş ne oldu ?‘ diye yorum yapan pek çok arkadaşımız mevcut. Toplamda 26 adet asıl ve 26 adet yedek kişi belirledik. Şimdi listeye hep birlikte bakalım.

“OKUMUYORUZ”

Canlı yayını izleyenler bilirler. Adam videoyu Facebook profilinde paylaşmadığı gibi, yarışma koşullarını dahi okumamış. Bu tür kardeşlerimize çıkınca da şartları yerine getirmedikleri için mecburi olarak elemek durumunda kaldık. 5 dakikamızı ayırarak koşulları okusaydı arkadaşlarımız şimdiye asıl listede isimlerini görmüş olacaklardı. O yüzden bir sonraki yarışmamıza 2 ay var ve daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.

pchocasi 12 bin tl cekilis

ASIL Kazananlar

Mionix Mousepad – Kürşat ASLAN (Mionix Mousepad)

Muhammed Burak Boyraz (Mionix Mousepad)

Çağatay Atalay ERSOY (MSI GTX 1060 6 GB Gaming X)

Müjdat KAYA (Streacom DB4 PC İçi Dolu)

Erdem YİĞİT (Mionix Mouse)

Mustafa ALPEREN (Mionix Mouse)

Saygın HEKİMOĞLU (Wolfblaze Mekanik Klavye)

Erdem KÖMÜRCÜ (Gigabyte 990FX Anakart)

Fazlı UMUT İÇÖZ (Mionix Keycap Sarı)

Gökhan AKTAŞ (Mionix Keycap Mavi)

Alihan BACAK (Mionix Keycap Yeşil)

Murat GÖKÇEN (Sades Luna Gaming Kulaklık)

Mehmet Emre ATALAY (Cooler Master RGB FAN)

Halil GÜNER (Cooler Master RGB FAN)

Murat ATALAR (Segotep Mavi FAN)

Tayfun DEMİRAĞ (Segotep Mavi FAN)

Göktuğ İNAL (Akasa Mavi FAN)

Mehmet Ali KISACIK (Mini HD Kamera K2000)

Taner KENAR (Be Phone Telefon DIY Kit)

Cihad KAPLAN (Darev FM925 Gaming Mouse)

Ömer Faruk AYDOĞDU (Nvidia Mousepad)

Arif UYSAL (Nvidia Mousepad)

Aziz Can VAROL (Razer Leetpack)

Emircan ÇAL (Zero Date Gaming Mouse)

Can ŞAHİN (NZXT Puck – Mavi)

Önemli Not: Asıl listede olan arkadaşlarımız 1 hafta içerisinde [email protected] adresine “Xxx Ürününü Kazandım” başlığı ile adı, soyadı, adresi, il ve ilçesi, telefon numarası ve çekilişe katıldığı mail adresi ile dönüş yapmaları gerekmektedir.

Bazen ürünü kazanan arkadaşlarımızın yerine benzer sahte mailler açarak ‘ben kazandım‘ gibi dönüşler oluyor. Hepsini tek tek tespit ediyoruz o konuda şüpheniz olmasın. ASIL talihliler 1 hafta içerisinde (13 Kasım 2017’ye kadar) dönüş yapmadıkları taktirde, yedek listeden verilmeye devam edilecektir.

Bu listede yedekleri paylaşmadık. Zira dönüşler olmadığı taktirde yedek listenin birinci sırasından dönüş yapmaya başlayacağız. Listenin tamamına ulaşmak isteyenler PC Hocası Facebook sayfasına girerek, canlı yayın çekilişini izleyebilirler.

Önemli Not: Unutmadan hocalar, kargo değeri büyük olan ürünlerin tümünü kargolarken ‘karşı ödemeli‘ olarak iletilecektir.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

12 YORUMLAR

    • Küfretmeye gerek yok hocam. Yani şöyle düşünün 26 hediye var ve minimum 6000 kişik bir katılım var. Yedeklerler hesaba katılırsa 120de 1 ihtimalle kazanma şansı oluyor ki o da 26+26 içerisinde yedekte mi asilde mi olacağınız tamamen şans işi. Eğer sadece asilleri düşünürsek 240da 1 bir ihtimal söz konusu. Yani tamamen şans hocam. Ki bugün çekilişi asil olarak 240da 1 ihtimalle kazanma şansını yakalayıp şartları yerine getirmediği için kazanamayan bile çok kişi oldu. Umudunuzu yitirmeyin. 2 ay gibi bir süre sonra tekrar çekiliş olacak, inşallah o zaman.

  1. Emeği geçenlere bravo saatlerini aldı listeyi taramak. Katılanların çoğu boş beleş form doldurmuş. Buda juriye külfetten başka bir şey değil. Yöneticilere önerim gelecek sefer formu ön elemeden geçirin. 6000 kişiden 3100 e iner atıyorum. Böylece gerçekten vakit ayırmış katılmayı hak etmişlere kalır.
    Diğer türlü bu boş katılımlar listede 1 kontenjan sıra işgal ederek kazananların akışını değiştiriyor 😀

    Saygılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler