Cuma, Nisan 26, 2024

15 Bin Dolar Değerinde iPhone 11Pro Modeli: iPhone Cybertruck

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefonlar günümüzde artık köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgenlerden oluşmakta. Aslında, üreticiler OLED ekranları ve ham metalleri kendi isteklerine göre nasıl bükebileceklerini anlamaya devam ettikçe, daha da yuvarlaklaşıyorlar.

15 Bin Amerikan Doları değerinde olan bu yeniden tasarım iPhone modeli temelde bir dizi bilim kurgudan ilham almış katlanabilir cihaz gibi görünüyor fakat o bir kapak.

Elon Musk, sahibi olduğu Tesla şirketinin çığır açan yenilikçi tasarım hatlarına sahip Cybertruck kamyonetini gayet düzgün bir viral tanıttıktan sonra bu tasarım anlayışı iPhone özelleştirme sektörüne de yansımış:

Apple iPhone 11 Pro’nun etrafında sadece süslü bir kabuk olan aşırı fiyatlı Cyberphone, pratik olmayan ateşi hayalleri ve zenginliği daha önce birçok kez ele aldığımız bir şirket olan Rus firması Caviar tarafından üretildi.

Bir anlık için bunlardan birini vahşi doğada, belki de bir Unbox Threapy videosunun dışında göreceğimize inanmıyorum. Şirketin web sitesine göre başlangıç fiyatı 15,860 $ gibi görünüyor.

ezgif.com webp to jpg 8
15 Bin Dolar Değerinde iPhone 11Pro Modeli: iPhone Cybertruck 2

Ama birisinin telefonları havalı hale getirmeyi düşündüğünü seviyorum ve buradaki kapak aslında biraz pratik görünüyor — telefonunuzun cam ekranını teorik olarak koruyan katlanır bir kapak, daha sonra masanızın için de bir stand haline dönüşüyor.

Ürün titanyum ile modifike edilmiş

Yuvarlanmayan telefonlara karşı birincil argümanı anında zorlar: “Eh, insanlar yine de etrafına bir dava koyacaklar.” Bu telefonun kasası tam olarak yerleşik ve titanyumdan yapılmış.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler