Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Z Flip Canlı Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Z Flip, Güney Koreli akıllı telefon devinin en iddialı akıllı telefonlarından biri olabilir. Çok kısa bir süre sonra tanıtılmasını beklediğimiz telefonlar için ortaya çıkan yeni bir videoda, bu iddiayı kanıtlar nitelikte.

İsabetli paylaşımları ile bilinen Ben Geskin tarafından yapılan yeni bir paylaşım telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını da gözler önüne sermiş durumda.

Samsung Galaxy Z Flip dikine katlanan bir telefon olacak

Paylaşılan videoya baktığımız zaman yeni modelin ilk nesil Galaxy Fold akıllı telefonlarından oldukça farklı olacağı görülüyor. İlk modelde yana doğru katlanan bir akıllı telefon vardı. Telefonu açtığınız zaman sanki bir tablet kullanıyormuş hissine varıyordunuz. Yeni modelde bu yapıya son veriliyor.

Galaxy Z Flip

Telefon uzun ince bir ekrana sahip olacak ve dikine katlanacak. Bir nevi eski nesil kapaklı telefonları hatırlayın. Tıpkı o modellere benzer bir yapı sunulacak. Videoda gördüğümüz kadarıyla tam orta kısımda yer alan menteşe sayesinde telefonun kolayca katlanması da sağlanacak. Tek el ile kullanıma da uyumlu bir model göreceğiz.

Katlandığı zaman ise telefonun kapak kısmında çift kameranın hemen yanında ikinci bir ekran bulunacak. İkinci ekranın sürekli açık ekran sistemine sahip olması beklenmekte. Telefonun teknik verileri ise şöyle:

  • Ekran:7 inç 2636 X 1080 piksel çözünürlüğünde ana ekran + 1.06 inç kapak üstü 300 X 116 çözünürlüğünde ikinci ekran.
  • İşlemci: Snapdragon 855+ ve bazı modellerde de eşdeğerinde Exynos işlemci.
  • RAM: 8 GB
  • Depolama alanı: 256 GB
  • Kamera: 10 MP ön kamera ve 12 MP + 12 MP arka kamera.
  • Fiyat: 1400 dolar civarları.

Tabii ki paylaşılan özellikler de video da resmi değil. Yani bu özellikler değişebilir. Tanıtımın Unpacked 2020 etkinliğinde olmasını bekliyoruz. Galaxy Z Flip özellikleri böylece kesinlik kazanacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler