Perşembe, Nisan 25, 2024

Dünyanın İlk Ekran Altı Özçekim Kamerasına Sahip Telefonu Nokia’dan Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nokia 9 piyasaya çıktığı günden bu yana neredeyse bir yıl geçti ve amiral gemisi istediği kadar başarı elde etmediği halde şirket, Nokia 9.2 ismini verdiği Nokia 9’un halefi üzerinde çalışma sergiliyor. selefinin sahip olduğu önemli konular var.

Nokia 9.2 amiral gemisi akıllı telefon hakkında heyecanlanmak için birkaç neden var. Geliştirmeye yakın kaynaklara göre Nokia 9.2, HMD’nin ekran altı özçekim kameralı akıllı telefona sahip ilk Nokia akıllı telefonu olacak. Hiçbir güvenilir kaynak Nokia’nın yaklaşmakta olan amiral gemisinin çıkış tarihini teyit edemedi, ancak düşünmeye zorlanırsak, şirketin Nokia 9 halefini Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) tanıtabileceğini söyleyebilirim. Ve bu olursa Nokia 9.2, dünyanın ilk ekran altı özçekim kameralı akıllı telefonu olarak tarihe geçecek.

Nokia 9.2’yi ilginç bir akıllı telefon haline getirecek bir başka özellik de arka kameraların yerleştirilmesidir. Orijinal Nokia 9’un arka çoklu kamera kurulumunu geleneksel kamera düzenlemesi lehine döktüğü söylentileri var. Ancak maalesef, geleneksel kamera kurulumunun nasıl görüneceğini bilmiyoruz.

Nokia 9 PureView
Dünyanın İlk Ekran Altı Özçekim Kamerasına Sahip Telefonu Nokia'dan Geliyor! 2

Fotoğrafa baktığımız zaman kamera kurulumunda ZEISS teknolojisinin kullanıldığını görebiliyoruz. Söylentiye göre Nokia 9.2, HMD’nin en son amiral gemisi olacak, cihaz aynı zamanda Qualcomm’un son işlemcisi Snapdragon 865’i ilk kullanan Nokia telefonu olacak.

HMD’nin yaklaşan Nokia 9.2 amiral gemisi akıllı telefonu hakkındaki düşünceleriniz neler? Ekran altı selfie kamerasının akıllı telefonun büyük bir satış noktası olacağını düşünüyor musunuz? Aşağıdaki yorum bölümünde düşüncelerinizi paylaşın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler