Salı, Nisan 16, 2024

Motorola’nın Kalemli Telefonu Fotoğraf Olarak Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorala’nın kalem donanımlı Moto telefonun ilk fotoğrafları, cihazın ilk görüntüsünün Evan Blass tarafından sızdırılmasından sadece günler sonra çevrimiçi olarak ortaya çıktı. 91Mobiles tarafından elde ettiğimiz fotoğraf, telefonun arkasını ilk kez gösteriyor. Mobil cihazlarda ayrıca cihazın teknik özelliklerinin ne olacağına dair bazı ilk ayrıntılar bulunuyor.

Cihazın arkasını görebildiğimiz bu fotoğrafta, geçen yıl piyasaya sürülen Moto G8 Plus’a benzer bir kamera kurulumu gibi görünen 48 megapiksel ana birincil sensörün yanı sıra 91Mobile tarafından sağlanan raporların, 117 derecelik geniş açılı bir kameranın olduğunu da görebiliyoruz. Yeniden konumlandırılmış bir kamera flaşının yanında iki gizemli sensör daha mevcut durumda.

ezgif.com webp to jpg 4 1
Motorola'nın Kalemli Telefonu Fotoğraf Olarak Sızdırıldı 2

Moto G Stylus, 91Mobiles tarafından bildirildiğine göre geçen yılki G8 Plus ile benzer özellikleri taşıyacak. Ekranı yaklaşık 6.3 veya 6.4 inç büyüklüğünde olacak ve verilen raporda 6 serisi için Snapdragon işlemci ile güçlendirileceği iddia ediyor (referans olarak G8 Plus bir Snapdragon 665 kullandı). 4GB RAM ve 128GB depolama alanı ile gelecek olan cihaz, Samsung’un özel kalemli Note cihazlarına orta sınıf bir alternatif gibi geliyor.

Telefonun ne zaman duyurulacağı veya piyasaya sürüleceği hakkında hiçbir bilgi mevcut değil, ancak Şubat ayı sonunda MWC (Mobil Dünya Kongresi) hızla yaklaşırken, telefonun ilk görünümünü orada yapması mantıklı olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler